Ce intervenție estetică a suferit cântăreața Jo. ”Ca după orice intervenție, te recuperezi mai greu și treci prin tot felul de stări sau dureri”

05.10.2022, 13:11
Ce intervenție estetică a suferit cântăreața Jo. ”Ca după orice intervenție, te recuperezi mai greu și treci prin tot felul de stări sau dureri”
Ce intervenție estetică a suferit cântăreața Jo

Cântăreața Jo, pe numele său real Ioana Anuța, a decis să se lase pe mâna medicului estetician. Artista, în vârstă de 28 de ani, a sufeit o intevenție pentru înlăturarea gușei. ”Ca după orice intervenție, te recuperezi mai greu și treci prin tot felul de stări sau dureri”, a mărturisit artista în mediul online.

Cântăreața Jo este una dintre cele mai sexy apariții de pe scena muzicală din țara noastră.  Posesoarea unui trup cu forme mai mult decât voluptoase, artista atrage imediat atenția cu fizicul său impresionant.

În urmă cu câteva zile, Jo a apelat la medicul estetician pentru înlăturarea gușei. Solista era nemulțumită de bărbia dublă. Jo se află acum în recuperare, după cum a explicat în mediul online.

Ce intervenție estetică a suferit cântăreața Jo. ”Sunt mega încântată de rezultat”

”Zilele astea, mai exact sâmbătă, mi-am făcut o intervenție la Dr.Delbani așa pentru sufletul meu. 🤭 am scăpat de gușă 🥰 Ca după orice intervenție, te recuperezi mai greu și treci prin tot felul de stări sau dureri… Mi-am dat seama ca tare nesuferită sunt atunci când nu pot sa funcționez singură la capacitate maximă, tare greu îmi e sa cer sau sa accept ajutor… dar tare tare norocoasă sunt că le am pe mama și soră-mea sa ma suporte și sa ma ajute indiferent de stările mele de nervi sau plâns sau divă pe ciclu’ 🤦🏼‍♀️ in locul lor n-as fi avut atâta răbdare cu mine… o sa le fac câte o statuie la fiecare in parte 🥺❤️”, a povestit Jo pe contul său de socializare.

”După 3 zile de la intervenție totul arată wow… sunt mega încântată de rezultat, iar Dr.Delbani e doctorul meu preferat din lume și, deocamdată, singurul bărbat care știe sa ma facă fericită 😂❤️ thanks! 🙏🏼 Nu sunt pro operațiilor estetice in general, in special a celor făcute fără rost, dar nu mi se pare greșit sa facem schimbări la noi atâta timp cat acele schimbări ne pot creste încrederea in noi, ne fac sa ne simțim mai bine și mai puternice. ☀️ cel mai important e sa îți găsești un doctor pe care sa te poți baza”, a adăugat artista.

Cine este Jo. S-a făcut remarcată la ”X Factor”

Jo s-a născut în Slatina, pe 29 august 1994. Începuturile sale muzicale coincid cu lansarea trupei de rock alternativ X Plod, la vremea aceea singură trupă de rock formată din copii. Timp de aproximativ trei ani de zile, Ioana a fost solista trupei, participând la numeroase concursuri muzicale. De la 13 ani a început să studieze teorie muzicală și canto cu Crina Mardare.  În anul 2009, participa în Finală Eurovision Junior România cu piesă “Girls don’t cry” și este reprezentanta României la celebrul concurs.

jo ioaAnul 2012 vine cu participarea în cadrul concursului ”X Factor”, unde  se clasează pe locul al doilea în finală concursului. După experiență ”X Factor”, Ioana Anuța devine Jo.

Anul 2015 vine cu primul single solo lansat de tânăra artistă și primul mare succes din carieră ei – piesa “Soapte”. După câteva luni, Jo colaborează cu Randi și lansează single-ul și videoclipul “Până vară viitoare”. Single-ul cucerește topurile muzicale și depășește în doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

citește și...