Lia Bugnar, primele declarații despre iubitul tinerel! Actrița și Maria Buză au părăsit ‘Asia Express’

26.03.2020, 11:46
Lia Bugnar, primele declarații despre iubitul tinerel! Actrița și Maria Buză au părăsit 'Asia Express'
Lia Bugnar, primele declarații despre iubitul tinerel! Actrița și Maria Buză au părăsit 'Asia Express' foto: captura video

Lia Bugnar și Maria Buză, prietena ei bună, au părăsit ‘Asia Express’, miercuri, 25 martie! A fost a treia echipă a show-ului de la Antena 1 care a plecat acasă.

Despre Lia Bugnar se știe că are 51 de ani este dramaturg, regizor, scenarist și actriță. În plus, ea se iubește cu actorul Anghel Damian din serialul „Vlad”.

Lia Bugnar, primele declarații despre iubitul tinerel! Actrița și Maria Buză au părăsit ‘Asia Express’

Lia Bugnar a acordat un interviu pentru numărul de aprilie al revistei Unica, în care a făcut primele declarații publice despre partenerul ei mai tânăr cu 23 de ani.

Deși lumea din jur critică diferența de vârstă, actrița a mărturisit următoarele: ‘Anghel e mai deștept ca mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani. Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune’. 

Lia Bugnar a mărturisit că l-a cunoscut pe iubitul ei la teatru: ‘Suntem amândoi din lumea teatrului, nu e greu de imaginat unde ne-am cunoscut, iar povestea în sine e că toate poveștile de iubire de pe lumea asta, banală și excepțională în felul ei’. 

De asemenea, aceasta a explicat că este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei: ‘În afară de faptul că e deștept, frumos, talentat, bogat? N-aș putea să-ți spun’. 

Se pare că sentimentul este reciproc. La finalul anului trecut, Anghel Damian mărturisea că abia așteaptă ca partenera lui să termine filmările de la ‘Asia Express’ și să revină acasă.

‘După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar – n.r.), iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele. Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine’, spunea el pentru Click!

citește și...