Ce înseamnă, de fapt, când visezi bani. Poate purta ghinion, dar numai în aceste situații

16.03.2020, 15:07
Ce înseamnă, de fapt, când visezi bani. Poate purta ghinion, dar numai în aceste situații
Ce înseamnă, de fapt, când visezi bani. Poate purta ghinion, dar numai în aceste situații Ce înseamnă, de fapt, când visezi bani. Poate purta ghinion, dar numai în aceste situații

Se întâmplă să visezi bani, dar nu știi ce semnificație are acest lucru. Banii reprezintă un simbol puternic în vise.

Visele despre bani pot avea o conotație, pozitivă, însă și una negativă, în funcție de starea ta sufletească, de evenimentele din viața ta, dar și de temerile legate de starea ta materială.

Ce înseamnă când visezi că pierzi bani

Astfel, dacă visezi că pierzi bani sau că nu îi mai găsești acolo unde știai că sunt, acest lucru înseamnă că oportunitățile la care sperai s-au risipit și că nu mai poți face ceea ce doreai.

Lipsa banilor în vis poate însemna și apariția unui obstacol pe care îți este greu să îl depășești.

Dacă visezi că cineva ți-a furat bani, acest lucru semnifică că oportunități din viața ta au trecut. De asemenea, poate însemna că îți este teamă că cineva îți îngrădește libertatea, notează libertateapentrufemei.ro.

Ce înseamnă când visezi că câștigi bani

Dacă visezi că câștigi bani, acest lucru semnifică că ai mare încredere în tine că vei reuși să atingi obiectivele pe care și le-ai propus. Dacă visezi că găsești bani pe stradă înseamnă că ai o atitudine pozitivă în ceea ce privește viitorul apropiat.

citește și...