Ce îl enervează cel mai mult pe Speak, în relația cu Ștefania. “Îți dau block”

14.12.2021, 13:10
Ce îl enervează cel mai mult pe Speak, în relația cu Ștefania. Îți dau block
Ce spun Ștefania și Speak despre diferența de vârstă dintre ei. ”Uneori o resimțim pentru că ea vrea să facă lucruri de care eu sunt foarte sătul”

Ștefania și Speak sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi artiști își țin la curent fanii cu detalii din cuplu, unele dintre acestea fiind extrem de picante. Spontaneitatea și naturaletea cuplului i-au făcut să fie îndrăgiți de comunitatea de fani. Ultima postare a artiștilor i-a făcut curioși pe internauti. “Îți dau block”, spune Speak.

Speak și Ștefania sunt de patru ani împreună, iar fanii cuplului au fost martori la cele mai frumoase momente ale acestora. Speak a cerut-o de soție pe Ștefania la emisiunea “Asia Express”,acceptând provocarea de a trece prin misiuni dificile alături de partenea sa. Artistul a mărturisit, la acea vreme, că în competiție a reușit să o cunoască mai bine pe iubita lui.

De-a lungul timpului, cei doi au realizat vlogguri prin care au dorit să împărtășească cu fanii lor cele mai surprinzătoare ipostaze. De fiecare dată, cei doi fac senzație în mediul online și adună instant zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Ce îl enervează cel mai mult pe Speak, în relația cu Ștefania

În spatele unei relațîi perfecte ne imaginăm că există abundență și fericire, însă sunt vedete care mărturisesc că în cuplu există și momente mai puțin plăcute.

Într-o sesiune de întrebări din partea fanilor de pe Instagram, Speak a fost întrebat care este motivul pentru care se ceartă cel mai des cu Stefania.

Speak: “Îți dau block”

Speak a dezvăluit care este gestul pe care partenera să îl face constant și îl enervează. Ștefania are obiceiul de a îi trimite foarte multe mesaje cu un singur cuvânt, ceea ce îl enervează pe Speak. Într-o postare, artistul s-a enervat atâta de tare încât i-a spus că îi dă block.

Însă, Ștefania s-a amuzat de reacția iubitului, cunoscând faptul că acesta nu este foarte supărăcios și glumește, la rândul lui.

Fanii s-au amuzat de postarea celor doi și au mărturisit că astfel de momente sunt benefice într-o relație.

 

 

 

citește și...