Ce îi place Andreei Marin cel mai mult de Crăciun. Vedeta s-a destăinuit: ‘Decorăm minunat casa şi brăduţii’

25.12.2020, 14:56
Ce îi place Andreei Marin cel mai mult de Crăciun. Vedeta s-a destăinuit: 'Decorăm minunat casa şi brăduţii'
Ce îi place Andreei Marin cel mai mult de Crăciun

De Crăciun, Andreea Marin și-a surprins fanii o imagine inedită! Prezentatoarea de televiziune s-a fotografiat într-o ipostază în care mai rar o vedem. 

Andreea Marin a publicat pe Instagram o fotografie în care apare un brad împodobit, precum și lângă un Moș Crăciun de jucărie. Pentru sărbători, vedeta a ales să poarte o ținută cu tematică, și anume un pulover și o pereche de șosete groase, cu brazi, și o pereche de pantaloni albi.

”În așteptarea Moșului adevărat”, a scris Andreea Marin în descrierea fotografiei sale.

Andreea Marin, nostalgică de Crăciun

Andreea Marin a dezvăluit că de Crăciun preferă ca oamenii dragi ei să se adune la ea acasă și să petreacă timp împreună.

‘Decorăm minunat casa şi brăduţii, copiii se pregătesc să ne cânte, să ne recite, bunătăţile de sărbători se aşază pe masă, ne dăruim cadouri lângă brad… E foarte frumos!’, a dezvăluit Andreea Marin pentru Click!

De asemenea, aceasta a spus că în perioada Crăciunului, îi este dor de părinți și bunici, precum și de nămeții ce se formau la acea vreme, în Moldova ei natală.

‘De părinţi şi de bunici, sunt îngeri cu toţii… De omătul cât casa de odinioară, aşa erau iernile în Moldova natală… De mers la urat şi colindat cu acordeonul în spate, cu urechile îngheţate şi obrajii roşii… De copilărie, pur şi simplu… Eu sunt născută la 22 decembrie şi sărbătorile începeau pentru noi încă de la Sfântul Andrei, ziua mea de nume, apoi tata şi bunicul aveau Sfantul Nicolae, sora mea e Cristina, aşadar de Crăciun este şi ziua ei de nume, iar acum şi 15 decembrie este o zi preţioasă: ziua fiicei mele, Violeta’, mărturisea prezentatoarea tv.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

citește și...