FOTO / Andreea Marin, declarație neașteptată despre iubitul ei. ”Fiecare zi alături de el e un dar”

14.12.2020, 11:06
FOTO / Andreea Marin, declarație neașteptată despre iubitul ei. ”Fiecare zi alături de el e un dar”
FOTO / Andreea Marin, declarație neașteptată despre iubitul ei. ”Fiecare zi alături de el e un dar”

Vedeta de televiziune Andreea Marin a dezvăluit cum vor fi sărbătorile de iarnă alături de iubitul său, Adrian Brâncveanu, dar și de fiica ei, Violeta.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin a vorbit despre actualul său partener de viață, Adrian Brâncoveanu, într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro. Întrebată cum și-ar dori să fie surprinsă de partenerul ei de viață în această perioadă a sărbătorilor de iarnmă, vedeta a răspuns: ”Fiecare zi alături de el e un dar. Bunătatea e darul cel mai de preț, credința care ne leagă, ajutorul reciproc. De aici, s-a născut iubirea”. ”Sărbătorile sunt mereu acasă, pentru noi. Ne adunăm împreună cu cei dragi la noi acasă, decorăm totul ca într-o poveste, iubesc această culoare, mireasma și căldura sărbătorilor de iarnă. Sunt născută pe 22 decembrie, cu o săptămână înaintea mea e ziua de naștere a fetiței mele, deci e o lună plină de bucurii”, a mai spus Andreea Marin.

Cum și-a decorat Andreea Marin casa de Crăciun

Andreea Marin le-a arătat fanilor ei din mediul online cum și-a decorat casa cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

”In fiecare an, în preajma zilei de naștere a fetiței mele, casa noastră se îmbracă se sărbătoare. Tot o fetiță o vede mami, chiar dacă e adolescenta cu ochi senini înaltă aproape cât mine astăzi, și mereu așez în brad globul pictat cu chipul ei de când era un boț de omuleț ce nu știa încă să meargă. Am păstrat și pantofiorii ei de catifea din primul anișor de viață, mi-au fost atât de dragi și le stă bine așezați pe ghirlanda de brad ce împodobește intrarea în casă, ai spune că sunt decorațiuni inedite pregătite de un iscusit creator pentru pomul de iarnă. Dar pentru mine fiecare glob, fiecare obiect adunat în toți acești ani, înseamnă un simbol, o poveste, o amintire de suflet. Toate împreună, scriu în chip minunat, istorioara vieții mele si a celor dragi”, a spus ea.

”Azi noapte, până târziu, mi-a fost atât de drag sentimentul de a pregăti cea mai caldă atmosferă pentru sărbătorile ce ne așteaptă acasă, noi trei, fiecare cu misiunea sa: Violeta pregătea jocuri tăiate în hârtie colorată, eu decoram brazii mici și dolofani aduși de bărbatul sufletului meu, iar el impodobea aleea și intrarea în casă. Blănoșii noștri ne supravegheau, Rocky de afară, cățărat pe pervaz, locul lui preferat, Lady de lângă foc, iar una dintre cele două pisici, curioasă sub brad. Păsărelele acompaniau muzica sărbătorilor de iarnă, care sunt mai multe la noi: după ce a fost Sfântul Andrei, urmează ziua Violetei și apoi vine ziua mea, Crăciunul, finalul de an… Tot ce-mi doresc e să ne bucurăm de toate împreună, sănătoși, cu iubire și credință. Vă îmbrățișez cu inima!”, a mai spus vedeta TV.

citește și...