Spectacolele lui Mihai Bobonete, suspendate din cauza coronavirusului. Anunțul făcut de actor

08.03.2020, 13:47
Spectacolele lui Mihai Bobonete, suspendate din cauza coronavirusului. Anunțul făcut de actor

Actorul Mihai Bobonete a anunțat pe contul său de socializare suspendarea spectacolelor pe care urma să le susțină în următoarea perioadă din cauza epidemiei de coronavirus din țara noastră.

”Atenție: SPECTACOLE SUSPENDATE!!!

Din cauza noilor măsuri de securitate privind combaterea și reducerea riscului de răspândire a Coronavirusului, la nivel național și încadrându-se în litera legii, spectacolele de la B… H din data de 10 și 17 martie se suspendă.
Spectacolele de la Timișoara din data de 13 și 14 martie se suspendă datorită acelorași motive de mai sus și exista posibilitatea de returnare a banilor pe bilet sau puteți aștepta să comunicam datele noi după 31 martie, ziua până la care au valabilitate noile decizii.
Mulțumim pentru înțelegere!”, a anunțat Mihai Bobonete pe contul său de socializare.

În țara noastră, situația arăta, duminică la prânz, că 12.734 de persoane se află în auto-izolare și 15 sunt în carantină instituționalizată. În ceea ce privește situația bolnavilor, până acum au fost înregistrate 13 cazuri, dintre care patru au fost declarate vindecate și externate. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că toate școlile în care sunt raportate cazuri de infecții cu coronavirus vor fi închise. În același timp, evenimentele cu un număr mai mare de 1.000 de persoane, sunt interzise.

citește și...