Ce îi făcea Nicoleta Luciu lui Denis Ștefan la filmările pentru serialul ”Inimă de țigan”. ”De câte ori ne vedem, vorbim de chestia asta”

02.07.2022, 11:36
Ce îi făcea Nicoleta Luciu lui Denis Ștefan la filmările pentru serialul ”Inimă de țigan”. ”De câte ori ne vedem, vorbim de chestia asta”
Ce îi făcea Nicoleta Luciu lui denis Ștefan la filmările pentru serialul ”Inimă de țigan. ”De câte ori ne vedem, vorbim de chestia asta”

Actorul Denis Ștefan, în vârstă de 45 de ani, și-a amintit de perioada în care juca în serialul de mare succes ”Inimă de țigan”. Artistul a povestit ce obișnuia să îi facă Nicoleta Luciu, în vârstă de 41 de ani, la filmările pentru telenovela respectivă. ”De câte ori ne vedem, vorbim de chestia asta”, a mărturisit Denis Ștefan.

Denis Ștefan este un cunoscut actor. În plan personal, Denis Ștefan este căsătorit cu Cristina Ștefan. De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apare decât extrem de rar la TV.

Denis Ștefan și Nicoleta Luciu au jucat împreună în ”Inimă de țigan”, una dintre cele mai de succes telenovele. Actorul și-a amintit de acea perioadă și a dezvăluit ce obișnuia să îi facă focoasa brunetă la filmările pentru serialul respectiv.

Ce îi făcea Nicoleta Luciu lui Denis Ștefan la filmările pentru serialul ”Inimă de țigan”.  ”Îmi zicea câte ceva să mă enerveze, să mă tachineze”

 

“Tot timpul mă boscorodea Nicoleta. Mă enerva înainte de a da ”Acțiune”. Îmi zicea câte ceva să mă enerveze, să mă tachineze. Îmi zicea că a văzut că sunt mai bun actor când sunt nervos. Când aveam de jucat cu ea, eu aveam să fiu siderat de ce face țiganca aia. E adevărat, a prins ea că dacă mă enervează puțin înaintea scenei, o să iasă mai bine scena, o să fie mai mult zvâc așa. De câte ori ne vedem, vorbim de chestia asta”, a dezvăluit denis Ștefan pentru wowbiz.ro.

”Am mai făcut o emisiune cu ea, în urmă cu câțiva ani, deocamdată s-a retras din lumea asta, dar niciodată nu e timpul pierdut. Nicoleta are un nume, e la fel de frumoasă și poate să revină oricând, dacă e interesată să o facă”, a mai spus Denis Ștefan.

 

 

citește și...