Ce i-a spus iubitul Roxanei Nemeș înainte de participarea la ”Survivor România”. ”Mi-a spus să am grijă”

13.02.2021, 16:17
Ce i-a spus iubitul Roxanei Nemeș înainte de participarea la ”Survivor România”. ”Mi-a spus să am grijă”
Ce i-a spus iubitul Roxanei Nemeș înainte de participarea la ”Survivor România”. ”Mi-a spus să am grijă”

Roxana Nemeș a dezvăluit ce anume i-a spus iubitul ei, Călin, în momentul în care a aflat că artista va participa la competiția ”Survivor România”.

Roxana Nemeș face parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, emisiune filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Kanal D.  Cântăreața are o relație cu Călin Hagima, care a și cerut-o în căsătorie. Artista a dezvăluit, pentru revista Viva, cum a reacționat iubitul ei în momentul în care a aflat că va participa la competiția respectivă.

”Logodnicul meu, Călin, mă iubește, mă susține foarte mult, dar este un om foarte direct și conectat la realitate. Mi-a spus să am grijă, să fiu așa cum sunt, să nu mă mai închid în mine când nu îmi place ceva. I-a plăcut ideea, știe cât sunt de luptătoare, muncitoare și puternică. Tata mi-a dat un sfat foarte bun, mi-a spus să mă concentrez foarte bine pe ce am de făcut acolo, pentru că aceia care mă iubesc mă vor aștepta acasă, indiferent cât voi sta la „Survivor România””, a declarat Roxana Nemeș.

Cum s-au cunoscut Roxana Nemeș și iubitul ei, Călin Hagima

Roxana Nemeș a dat detalii și despre povestea de iubire dintre ea și Călin Hagima.

Vedeta a povestit cum s-au cunoscut și cum a fost cerută în căsătorie.

”Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptăm, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea „Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?”. Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a mai spus Roxana Nemeș pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...