Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei sale când aceasta a întrebat de tatăl ei. ”A avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări”

28.06.2021, 15:36
Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei sale când aceasta a întrebat de tatăl ei. ”A avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări”
Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei sale când aceasta a întrebat de tatăl ei. ”A avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări”

Eliza, fata Adrianei Iliescu, a început să pună întrebări legate de tatăl ei. Cea mai bătrână mamă din România a fost nevoită să răspundă la întrebările fiicei ei. Apropiații Adrianei Iliescu au dezvăluit cum a reacționat Eliza în momentul în care a aflat cum a fost adusă pe lume. Eliza este acum elevă la liceu.

Adriana Iliescu a devenit cunoscută în toată lumea în data de 16 ianuarie 2005, când a venit pe lume fiica sa, Eliza. Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, intra atunci în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână femeie din lume care a adus pe lume un copil sănătos. A născut la vârsta de 67 de ani, iar acum fiica sa, Eliza, este adolescentă. Cele două locuiesc într-un bloc din Drumul Taberei.

Adriana Iliescu i-a explicat fiicei sale, Eliza, cum a venit pe lume. Apropiații celei mai bătrâne mame din România au dat detalii despre acest moment pentru playtech.ro.


Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei sale când aceasta a întrebat de tatăl ei. ”I s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl”

Adriana Iliescu i-a dezvăluit că nu a fost concepută pe cale naturală. “Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă. Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede ca pe o figură paternă”, au declarat apropiații Adrianei Iliescu pentru sursa citată.

Adriana Iliescu a dat câteva detalii despre fiica sa, Eliza: ”Fata termină acum clasa a XI-a, predă astăzi manualele. Am scăpat de economie, i-a pus doamna profesoară nota zece si i-a ieșit media zece. Acum să vedem, mai are un hop și la latină, dacă doamna îi pune nota nouă îi iese media nouă, dacă îi pune zece îi iese zece și o să aibă zece pe linie și semestrul acesta. Să vedem, dacă nu o să îi iasă zece pe linie, luăm lucrurile cum vin de la Dumnezeu. I-a priit foarte mult să lucreze și de acasă. Acum merge la școală, își calcă singură hainuțele. Am văzut-o într-o zi că își calcă hainele cu fierul de călcat pe lateral și i-am arătat cum se ține corect fierul de calcat. Ei, așa este toate se învață! Încetul cu încetul învață”.

citește și...