Ce i-a reproșat Horia Moculescu fostei sale soții, Mariana Moculescu. ”Mi-a făcut observație”

03.09.2021, 16:23
Ce i-a reproșat Horia Moculescu fostei sale soții, Mariana Moculescu. ”Mi-a făcut observație”
Ce i-a reproșat Horia Moculescu fostei sale soții, Mariana Moculescu. ”Mi-a făcut observație”
Mariana Moculescu, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit ce observație i-a făcut fostul său soț, compozitorul Horia Moculescu, în vârstă de 84 de ani. Cei doi s-au întâlnit și au fost la restaurant împreeună cu fiica lor, Nidia Moculescu. ”Mi-a spus că dacă aș fi fost așa când m-a cunoscut, niciodată nu s-ar fi uitat la mine”, a dezvăluit Mariana Moculescu.
Mariana Moculescu a povestit, la postul de televiziune Antena Stars, că s-a revăzut cu fostul ei soț, compozitorul Horia Moculescu, la un restarurtant, unde au ieșit împreună cu fiica lor, Nidia, și cu niște prieteni. „Am ieșit la restaurant toți și au mai venit și niște prieteni. Am fost invitată de Nidia, și Horia și-a dorit să mă revadă, în felul ăsta am stat de vorbă cu toții. (…) Noi suntem uniți prin faptul că există Nidia și faptul că avem amintiri”, a declarat aceasta.Mariana Moculescu a dezvăluit că fostul său partener de viață i-a făcut observațuie pentru că a luat în greutate în ultima perioadă de timp.

Ce i-a reproșat Horia Moculescu fostei sale soții, Mariana Moculescu. ”M-a motivat”

 

„Horia chiar mi-a spus că se bucură să mă revadă și mi-a făcut observație că m-am îngrășat. Mi-a spus că dacă aș fi fost așa când m-a cunoscut, niciodată nu s-ar fi uitat la mine. I-am spus: ”Horia, atunci aveam 18 ani, acum am o altă vârstă”. Am mai și glumit (…) M-a condus până la jumătatea drumului, unde mi-a sărutat mâna și ne-am luat la revedere”, a declarat Mariana Moculescu, potrivit spynews.ro.

„Mi-a spus că vrea să mă revadă când sunt slabă. M-a motivat. Am mers la spa, la saună, la bicicletă în apă, fac și aerobic, mă abțin de la anumite mâncăruri”, a mai spus aceasta.

Ce spunea Mariana Moculescu despre Horia Moculescu

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.

 

Într-un interviu pentru impact.ro, Mariana Moculescu a vorbit despre fostul său soț, Horia Moculescu, despre care a afirmat că a fost profesorul ei de amor. Mariana Moculescu a mărturisit că și-ar dori ca viitorul ei partener de viață să aibă câteva dintre calitățile pe care le-a avut fostul său soț, Horia Moculescu. Cei doi au fost multă vreme în scandal, însă acum relația dintre ei este una bună. ”Mai cred dragoste, într-un bărbat de cuvânt. Să aibă unele calități ale lui Horia Moculescu, fostul meu soț, adică să fie priceput la sarmale și la amor. Horia a fost profesorul meu de amor, tot ce știu, în pat, de la el am învățat. Cu Horia, după vechile scandaluri, am rămas amici, nu ne vizităm, însă ne interesăm unul de celălalt, dacă ne este bine”, a declarat Mariana Moculescu.

citește și...