Asta este adevărată bombă din dosarul Caracal! Criminalul Gheorghe Dincă, făcut praf psihic prin metoda “Colegul-Fantomă”! I-au spart “lacătele” mentale printr-o manevră a detectivilor americani din anii ’80

18.01.2020, 14:09
Asta este adevărată bombă din dosarul Caracal! Criminalul Gheorghe Dincă, făcut praf psihic prin metoda Colegul-Fantomă! I-au spart lacătele mentale printr-o manevră a detectivilor americani din anii '80
Ce i-a mărturisit Gheorghe Dincă unui așa-zis coleg de arest, polițist sub acoperire

Pe parcursul anchetei de la Caracal, Gheorghe Dincă a făcut mărturisiri șocante în fața unui așa zis coleg de arest, care era de fapt polițist sub acoperire.

Ce i-a mărturisit Gheorghe Dincă unui așa-zis coleg de arest, polițist sub acoperire

În perioada în care suspectul de la Caracal nu coopera cu anchetatorii, s-a decis ca un ofițer sub acoperire să joace rolul unui coleg de celulă și să încerce să afle informații. Metoda, cunoscută sub denumirea “Colegul-Fantomă” și folosită de regulă de detectivii americani din anii ’80, a dat rezultate, iar Dincă i-a povestit bărbatului cum a incinerat cele două cadavre, scrie dcnews.ro. 

Atunci când, pe 9 noiembrie 2019, colegul său a adus vorba despre modul în care a scăpat de cadavre, suspectul s-a confesat: „Să arzi încontinuu, până se fac ele zob, aia e șmecheria. Din ce am observat eu acum, de la mine, dar nu… n-am ştiut, de unde să ştiu eu de treaba asta?”.

Foto: Inquam Photos

citește și...