Ce hobby-uri are Neti Sandu. ”Trăim alte vremuri acum”

08.02.2021, 15:59
Ce hobby-uri are Neti Sandu. ”Trăim alte vremuri acum”
Ce hobby-uri are Neti Sandu. ”Trăim alte vremuri acum”

Neti Sandu a dezvăluit care sunt câteva dintre pasiunile sale și ce anume îi place să dacă în timpul liber.

Neti Sandu, rezentatoarea horoscopului de la Pro TV, este foarte activă și are diverse pasiuni care îi ocupă timpul liber.

„Trăim alte vremuri acum. Mie îmi place să cos, să fac bricolaj: mai fac o brățărică, mai schimb ceva, tot timpul schimb ceva pentru că simt alte lucruri față de momentul când le-am cumpărat, ori le-am văzut într-un fel la un anumit moment și după aceea mă repoziționez. Și atunci mai schimb câte ceva. Aici a rămas doar o nepoată, care joacă volei, Alice și ceilalți, nepoții și strănepoții au plecat în Turcia să joace bachet și volei și atunci ies doar cu nepoțica Alice: să bem cafea, să mâncăm o înghețată, să ne plimbăm, să ne vedem. Că ne e dor de asta. Dar ea e la antrenamente, eu sunt la treabă. Mai ieșim pe furate, când avem timp. Nu mai e ca pe vremuri când copiii erau mici și erau toți aici”, a explicat Neti Sandu pentru revista Viva.

Ce meserie a avut Neti Sandu înainte de a deveni celebră

Pe Neti Sandu toată lumea o știe grație rubricii Horoscop pe care o prezintă de ani de zile la Pro TV. Însă, puțini știu ce meserie a practicat aceasta înainte de a deveni cunoscută la Pro TV. Neti Sandu a dezvăluit că a fost bibliotecară. A lucrat, timp de 18 ani, la un institut de proiectări și arhitectură. „Înainte să lucrez la PRO TV am fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură. 18 ani. Și cu 25 la PRO fac niște ani”, a spus Neti sandu într-un interviu.

Neti Sandu a apărut prima dată PRO TV la matinalul „Ora 7, Bună dimineața”, alături de Florin Călinescu. Vedeta a mărturisit că a avut emoții teribile.

„Prima zi a fost extraordinar de plină de emoții, o explozie de emoții, pentru că era prima dată când făceam parte dintr-o emisiune. Era matinalul „Ora 7, Bună dimineața’. Nu repetaserăm decât, eu cel puțin, vreo două săptămâni înainte și acum era directul, care era copleșitor. Și eram cu Florin Călinescu și după ce s-a terminat emisiunea ne-am strâns toți și am stat vreo 4 ore să analizăm cum a fost emisia și m-a întrebat cum m-am simțit și i-am zis că m-am simțit, nu știu cum eram, de parcă eram doamna Sanda Țăranu de la TVR”, a mai dezvăluit Neti Sandu.

citește și...