Ce gest a făcut Alexandru Ciucu după ce s-a speculat că ar fi divorțat de Alina Sorescu. Imaginea care schimbă tot

17.01.2022, 11:27
Ce gest a făcut Alexandru Ciucu după ce s-a speculat că ar fi divorțat de Alina Sorescu. Imaginea care schimbă tot
Ce gest a făcut Alexandru Ciucu după ce s-a speculat că ar fi divorțat de Alina Sorescu. Imaginea care schmbă tot

Designerul Alexandru Ciucu, în vârstă de 45 de ani, a făcut un gest neașteptat în mediul online. Acesta a postat, după mult timp, o fotografie în care apare alături de cântăreața Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani, și de cele două fetițe ale lor. Imaginea vine după ce, în ultima perioadă de timp, au tot existat speculații despre divorțul Alinei Sorescu de Alexandru Ciucu.

Cântăreața Alina Sorescu este căsătorită cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Despre cei doi s-a speculat, în ultima vreme, că s-ar fi separat.

Zilele trecute, Alina Sorescu a postat imagini de la ziua de naștere a fiicei sale Carolina, care pe 12 ianuarie a împlinit 8 ani, însă în nicio fotografie nu apare și Alexandru Ciucu.

Ce gest a făcut Alexandru Ciucu după ce s-a speculat că ar fi divorțat de Alina Sorescu. Alături de familie la petrecerea fiicei mai mari

Cu toate acestea, designerul a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare la ziua fiicei sale ma mari, alături de Alina Sorescu și de fiica lor mai mică. Cei patru par cât se poate de fericiți.

”Carolina, 8 ani. The Party. La multi ani scumpa noastra ! Sa fiti sanatoase ! #carolinamea #raisamea”, a notat Alexandru Ciucu în dreptul fotografiei.

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit

Mariajul cu Alina Sorescu nu este primul al lui Alexandru Ciucu. Acesta a mai fost căsătorit o dată.

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți. Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație. Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, spunea Alexandru Ciucu într-un interviu pentru revista Tango.

 

citește și...