Ce frumoasă s-a făcut fata cea mare a lui Adrian Mutu! Adriana a împlinit 15 ani

14.06.2021, 10:53
Ce frumoasă s-a făcut fata cea mare a lui Adrian Mutu! Adriana a împlinit 15 ani
Ce frumoasă s-a făcut fata cea mare a lui Adrian Mutu! Adriana a împlinit 15 ani

Fata cea mare a lui Adrian Mutu și-a aniversat ziua de naștere. Adriana s-a transformat într-o domnișoară foarte frumoasă.

Adrian Mutu are două fete din mariajul pe care l-a avut cu Consuelo Matos Gomez. Fata cea mare a fostului fotbalist, Adriana, și-a aniversat recent ziua de naștere. Adriana a împlinit 15 ani și este o adolescentă foarte frumoasă.Cu ocazia zilei de naștere a fetei sale, Adrian Mutu a publicat, în mediul online, o fotografie cu Adriana, însoțită de un mesaj de felicitare.

„La mulți ani, prințesă! Nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc”, a scris Adi Mutu pe o rețea de socializare. Și actuala soție a lui Adrian Mutu, Sandra, i-a făcut urări Adrianei: „La mulți ani, prințesă! Ai crescut și ești o tânără domnișoară superbă! Te iubesc”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Adrian Mutu, la a treia căsnicie

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario.

De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana, în vârstă de 15 ani, și Maya, în vârstă de 13 ani.

Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi au fost fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

Care a fost prima poreclă a lui Adi Mutu

Fostul fotbalist și actual antrenor Adrian Mutu a dezvăluit care a fost prima sa poreclă și care este povestea acesteia.Adrian Mutu, selecționerul echipei naționale U21 a României, a mărturisit că una dintre poreclele pe care le-a avut a fost Broni.

Acesta a explicat, în cadrul emisiunii „Rețeaua de idoli”, realizată de Irina Păcurariu la TVR2, că s-a ales cu această poreclă a mâncat șapte porții de macaroane cu nucă și zahăr. „Cred că aveam în jur de 10 ani… Eram în în cantonament în Ucraina, la Odessa și am mâncat cam multe porții de paste cu nucă și zahăr… ceva de genul acesta. Mai precis 7 porții. Îmi amintesc că la sfârșit eram foarte plin. M-a văzut atunci antrenorul, domnul Mihai Ianovschi și a spus „Ai mâncat ca un brontosaur”. Și așa m-am ales cu porecla”, a dezvăluit Adrian Mutu.

citește și...