Ce frumoasă e mama Cleopatrei Stratan! Artista a avut pe cine să moștenească

23.02.2020, 16:17
Ce frumoasă e mama Cleopatrei Stratan! Artista a avut pe cine să moștenească
Ce frumoasă e mama Cleopatrei Stratan! Artista a avut pe cine să moștenească

Cleopatra Stratan s-a transformat, la 18 ani, într-o tânără extrem de senzuală. Aceasta a avut de unde să moștenească frumusețea, mama sa arătând foarte bine.

Toată lumea îl cunoaște pe Pavel Stratan, tatăl Cleopatrei Stratan. Acesta își însoțește peste tot fiica, artistul fiind foarte implicat în cariera acesteia.

În schimb, mama Cleopatrei Stratan, Rodica, o susține pe tânăra artistă din u,mbră. rodicăi Stratan nu-i place să apară în lumina reflectoarelor, notează protv.ro.

Puțină lume știe cum arată mama Cleopatrei Stratan. Aceasta a postat la un moment dat, pe contul său de socializare, o imagine cu mama sa, fotografia fiind realizată în urmă cu mulți ani, pe când Cleopatra era doar o copilă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La mulți ani celei mai frumoase femei din lume! La mulți ani, mami❤️

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) pe

Însă, din imaginea respectivă se observă cât de atrăgătoare este Rodica Stratan. Are un zâmbet fermecător și trăsături foarte frumoase, pe care le-a moștenit și celebra sa fiică.

Despre Cleopatra Stratan s-a auzit în toată lumea. A devenit cunoscută încă de pe vremea când era doar o copilă și a cucerit publicul cu hit-ul ei, „Ghiță”. Acum, fiica celebrului interpret Pavel Stratan este o domnișoară în toată regula, care încă se ocupă de muzică și este recunoscută la nivel internațional.

citește și...