Ce fel de mamă ești în funcție de zodia în care te-ai născut

04.07.2021, 12:44
Ce fel de mamă ești în funcție de zodia în care te-ai născut
Ce fel de mamă ești în funcție de zodia în care te-ai născut

Unele mămici sunt foarte exigente cu copiii lor și impun tot felul de reguli stricte, altele, în schimb, sunt foarte permisive și relaxate atunci când vine vorba despre relația per care o au cu odraslele lor. Unele Zodia în care te-ai născut dă detalii despre modul în care te descurci în rolul de mămică, explică specialiștii în astrologie.

Despre femeile născute în zodia Vărsătorului se spune că sunt mămic foarte ”cool”. Acestea sunt foarte relaxate atunci când vine vorba de rolul de mămică.

Despre femeile născute în zodia Pești se spune că sunt mămici excesiv de protectoare. Sunt foarte sensibile și emotive, lucru care îi poate influemța pe copiii lor.

Ce fel de mamă ești în funcție de zodia în care te-ai născut. Femeile din zodia Berbec fac totul pentru copiii lor

Femeile din zodia Berbec fac absolut tot pentru copiii lor. Se străduiesc să le ofere cea mai bună educație și cele mai bune condiții de trai. Copiii sunt prioritatea lor numărul unu.

În ceea ce le privește pe mămicile din zodia Taurului, acestea sunt foarte responsabile atunci când vine vorba despre copiii lor. Organizează totul ca la carte și au grijă să-și recompenseze odcraslele ori de câte ori acestea au mici reușite.

Ce fel de mamă ești în funcție de zodia în care te-ai născut. Mămicile din gemeni sunt foarte active

Despre mămicile din zodia Gemenilor se spune că sunt foarte active. de cele mai multe ori se joacă cot la cot cu copiii lor. Nu se plâng niciodată că sunt prea obosite sau că nu mai pot.

Experții în astrologie susțin că femeile din zodia Rac duc rolul de mămică la extrem și au tendința de a-și proteja odraslele mai mult decât este necesar. Uneori e bine să fie mai relaxate din acest punct de vedere.

Ce fel de mamă ești în funcție de zodia în care te-ai născut. Mămicile din zodia Leu sunt doarte implicate

Despre mămicile din zodia Leu se spune că sunt foarte implicate. Oricât de puțin timp ar avea la dispoziție, preferă să renunțe la orice altceva doar pentru a se bucura de compania copiilor săi. Se implică activ în toate activitățile acestora și nu se simt niciodată epuizate.

Mămicile din zodia Fecioarei au tendința de a controla absolut totul atunci când vine vorba despre copiii lor. Din dorința lor ca totul să fie perfect, pot face greșeli și își pot influența copiii cu felul lor de a fi.

Ce fel de mamă ești în funcție de zodia în care te-ai născut. Mămicile din Balanță caută întotdeauna echilibrul

Femeile născute în zodia Balanței vor căuta întotdeauna echilibrul atunci când vine vorba despre relația cu copiii lor și creșterea și educația acestora.

Mămicile din Scorpion adoră acest rol. Se simt perfect în compania copiiilor lor și ori de câte ori vor avea ocazia vor preferă să petreacă timp alături de copii decât orice altceva. Alături de copii, mămicile din Balanță simt că își încarcă bateriile.

Ce fel de mamă ești în funcție de zodia în care te-ai născut. Mămicile din zodia Săgetător sunt distractive

Despre mămicile din zodia Săgetător se spune că sunt foarte distractive în acest rol și foarte spontane. În viața de zi cu zi, le place să se bată cu perne cu copiii lor sau să facă orice altă nebunie.

Femeile născute sub semnul Capricornului sunt foarte restrictive în rolul de mămică. Vor impune mereu reguli copiiilor lor și vor avea grijă ca aceltia să nu cumva să se abată de la acestea.

citește și...