Ce fată frumoasă are Daniel Buzdugan! ”Să nu judeci oamenii după numere (case, mașini, bani), ci după poveștile lor de viață”

08.05.2021, 12:07
Ce fată frumoasă are Daniel Buzdugan! ”Să nu judeci oamenii după numere (case, mașini, bani), ci după poveștile lor de viață”

Binecunoscutul om de radio Daniel Buzdugan este tatăl unei fete foarte frumoase, Maria.

Daniel Buzdugan a aniversat-o zilele acestea pe fiica lui, Maria. Aceasta este o adolescentă extrem de simpatică. Fiica lui Daniel Buzdugan a împlinit 12 ani.

Prezentatorul de la Radio Zu este un familist convins. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste Monica, împreună cu care are doi copii, Maria și Luca.

Ce mesaj i-a transmis Daniel Buzdugan fiicei sale

Pe contul său de soc ializare, daniel Buzdugan a transmis un mesaj cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale.

”La mulți ani, Maria! Fata lu’ tata vreau să-ți readuc aminte că indiferent pe ce mări vei naviga dealungul vieții și prin câte valuri vei trece, noi ( mama, tata și Luca ) vom fi mereu limanul la care să te adăpostești pe timp de furtună! Ai fost o bucurie din prima clipă când erai doar o liniuță roșie pe un test de sarcină, ai fost o bucurie și la naștere, dar mai ales la prima ieșire a noastră, când nu împlinisei decât doar două luni și am plecat cu tine în brațe în Franța, pentru că nu voiam sub nicio formă să ne ratăm vara fără să plecăm undeva, iar tu ai fost atât de cumințică și pe avion și pe autobuze, și pe trenurile care ne-au plimbat prin satele din Provence, și chiar și când te-a băgat mama în mare… De atunci mi-am dat seama că semeni cu mine și ca vei fi o plimbăreață”, a scris acesta în mediul online.

”Maria mea, te rog să ai grijă de inimioara ta, să rămâi o copchilă toată viața, cum spunem noi moldovenii, să nu primești oamenii urâți să-ți intre în ea cu pantofii murdari, și să nu permiți nimănui să-ți taie aripile. Să fii răbdătoare, să asculți mai mult decât să vorbești, să fii din nou răbdătoare, să fii și blândă chiar atunci când crezi că ar trebui să fii dură, să nu judeci oamenii după numere ( case, mașini, bani ) ci după poveștile lor de viață, să ierți și să nu disperi dacă aștepți prea mult, pentru că cei care sunt răbdători primesc întotdeauna ce-i mai bun, uită-te la tăticul tău ?. Să cauți fericirea nu cariera, să citești mult ca să fii deșteaptă, să stai de vorbă mai ales cu oamenii simpli că de la ei vei primi o energie bună, să spui din suflet Buna ziua, Mulțumesc și Iartă-mă! Să nu uiți că ești româncă, născută din părinți ieșeni și nu în ultimul rând că ești și vei rămâne o bună creștină! Te iubim❤️ Tati, mami și Luca!”, a completat omul de radio.

 

 

citește și...