Daniel Buzdugan face mărturisiri. Lucrurile pe care nu le-a mai spus niciodată despre el și familia sa

27.09.2020, 10:53
Daniel Buzdugan face mărturisiri. Lucrurile pe care nu le-a mai spus niciodată despre el și familia sa
Daniel Buzdugan face mărturisiri. Lucrurile pe care nu le-a mai spus niciodată despre el și familia sa

Daniel Buzdugan a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre el și familia sa.

Daniel Buzdugan, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio de la noi, are o familie extrem de frumoasă alături de soția sa, Monica, și de cei doi copii ai lor, Luca și Maria. Despre familia sa a vorbit Daniel Buzdugan în cadrul unui interviu pentru click.ro.

”Noi suntem o familie de veseli. Toți membrii familiei sunt foarte veseli, ba chiar cred că dacă Monica ar face emisiune la un alt post de radio ar câștiga în audiență. Este foarte spontană și foarte glumeață chiar dacă are o meserie cu o deformație mai tehnică, mai strictă. Cu copiii facem biciclete, mișcare. Eu sunt cu mișcarea, plimbatul, alergatul, cititul, joaca cu câinii. Nu îmi place să stau să joc, de exemplu, chestii în casă, sunt tot felul de jocuri, cutiuțe, mă scoate din stare, nu-mi plac, îmi plac chestiile în aer liber”, a declarat acesta.

Daniel Buzdugan și soția sa au fost nașii de cununie ai lui Flick

Daniel Buzdugan a povestit cum a ajuns pe mâna soției sale, care este medic stomatolog, în urmă cu muți ani.

”Chiar am avut o situație acum mulți ani când era studentă la Stomatologie, cred că era în ultimul an, și trebuia să îmi scot o măsea de minte și ea mi-a zis vino la cabinet că ți-o scot eu. M-am dus la un amic de al meu, super solid, de aproape 2 metri, că e măseaua de minte, se scoate greu. Vreau să spun că a început el și mi-a terminat-o Monica pentru că nu e chestie de forță ci de tehnică și de cum aplici anestezia”, a dezvăluit el.

Daniel Buzdugan nu are permis de conducere

Daniela Buzdugan a mai dezvăluit, pentru sursa citată, că nu are permis de conducere și obișnuiește să meargă unde are nevoie cu metroul sau cu mijloacele de transport în comun.

”Eu mai merg cu metroul, cu tramvaiul, cu autobuzul. Nu am permis de conducere și merg cu mijloacele de transport în comun, ceea ce mi se pare o chestie normală. Eu sunt un om super normal, chiar dacă sunt persoană cunoscută sau publică, în niciun caz vedetă, pentru că e un termen pentru care nimeni din România cred că nu întrunește condițiile pentru a fi numit așa și a beneficia de numele “vedetă”.

Nu mi se pare ceva ieșit din comun. Lumea când te vede zice :”Doamne, nu cred!”. “Ce nu crezi?” Am două mâini, am două picioare, ce e așa de… În Elveția, în Viena, vezi oameni care sunt super îmbrăcăți cu haine scumpe care merg cu autobuzul și se duc la birou sau în oraș, nu se înghesuie cu mașina”, a explicat acesta.

citește și...