Ce face Mihai Petre după ce a plecat de la ”Românii au talent”. Are un nou proiect

04.02.2021, 14:53
Ce face Mihai Petre după ce a plecat de la ”Românii au talent”. Are un nou proiect
Ce face Mihai Petre după ce a plecat de la ”Românii au talent”. Are un nou proiect

Mihai Petre, care a făcut parte din juriul ”Românii au talent”, are un nou proiect. Este vorba despere o emisiune pe care acesta o face online.

Binecunoscutul dansator și coregraf Mihai Petre a făcut parte din juriul ”Românii au talent”. Anul trecut, Mihai Petre a fost înlocuit la show-ul de la Pro TV de Alexandra Dinu. Acum, Mihai Petre a lansat pe Youtube emisiunea Mihai Petre Show, un talk-show online în care are invitaţi foarte cunoscuţi şi apreciaţi de publicul larg. Prima invitată a lui Mihai petre a fost Andreea Esca, prezentatoarea prioncipalului jurnal de știri de la Pro TV. „De miercuri încep să postez o serie de conversaţii cu oameni mai mult decât interesanti, pe care am început să o fac din vara anului trecut. Bine că nu s-a făcut anul şi am reuşit să le aduc la o formă care să îmi placă… Miercuri, la ora 10, @andreeaesca are legătura la prima ediţie din Mihai Petre Show. Pe YouTube!”, a scris Mihai Petre pe Instagram.

Prima discuţia pe care a avut-o cu Andreea Esca a fost despre salariul ei de la Pro TV. “Eu cred că, mai ales în ultimii ani în care nu neapărat ar avea vreo legătură salariul cu performanţa unui om, nu ştiu dacă mai e valabilă treaba. Cred că a plecat de la o treabă de acum 25 de ani şi wow acolo au niște mega salarii, când a început Pro TV-ul. Apoi cred că a rămas ca un banc, ca o legendă. În ultimii ani au apărut mult mai mult joburi care clar sunt mai bine plătite”, a declarat prezentatoarea TV, potrivit okmagazine.ro.

Mihai Petre e căsătorit și are două fetițe

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ilinca. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi.

Mihai Petre explica într-un interviu cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, dezvăluia el.

 

 

citește și...