Ce face Mariana Moculescu de când s-a întors în România. În ce relații este cu fiica sa

12.02.2021, 20:59
Ce face Mariana Moculescu de când s-a întors în România. În ce relații este cu fiica sa
Ce face Mariana Moculescu de când s-a întors în România. În ce relații este cu fiica sa

Mariana Moculescu s-a întors în România anul trecut, după ce a reușit să scape de fostul iubit, italianul Massimiliano.

Cei doi au avut o relație cu năbădăi vreme de câțiva ani. În 2019, italianul a dat-o pe mâna Poliției pe brunetă. Acum, Mariana Moculescu și-a găsit liniștea în țară și chiar a făcut pace cu fostul soț și fiica ei, Nidia.

Mariana Moculescu a locuit cinci ani în Italia, însă acum a revenit definitiv în România și are de gând să-și deschidă o afacere aici, un videochat.

Mariana Moculescu s-a împăcat cu fiica ei

În plus, ea a dorit să fie cât mai aproape de fata ei, Nidia, și fostul soț, Horia Moculescu, motiv pentru care și-a închiriat o garsonieră pe Calea Victoriei.

‘Nidia m-a vizitat, o chem des pe la mine. Am ieșit la cosmetică, mergem la masaj. E fericită că m-am întors, bem împreună ceai de trandafir. E mărișoară acum, dar tot copil a rămas pentru mine. Recuperăm timpul pierdut. Acum e destul de echilibrată, matură. Îmi doresc să mai dorm cu ea, am dormit cu ea până la 13 ani’, a povestit vedeta, la Antena Stars.

Ce a spus despre Horia Moculescu

Mai mult de atât, Mariana Moculescu a făcut pace cu Horia Moculescu, după ani de scandaluri.

Horia mi-a trimis sărmăluțe de Crăciun făcute chiar de el. Și mălai mi-a dat, să-mi fac mămăligă. Nu l-am vizitat, am vorbit prin video call, prin intermediul Nidiei’, a mai dezvăluit Marian Moculescu, la Antena Stars.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000.

”Horia Moculescu e obișnuit cu bani mulți, a trăit toată viața în bunăstare. Acum, situația financiară e dificila pentru întreg mapamondul. Este normal să resimtă și Horia acest dezastru economico-financiar. Zice și el așa, că n-are bani. Horia câștiga bine. Făcea bani și din piatră seacă. Uneori, se împrumuta, însă orice ar fi fost trebuia să aibă mâncarea cea mai bună, haine frumoase și parfumuri’, spunea Mariana Moculescu pentru Impact.ro.

citește și...