Ce face Iuliana Marciuc în timpul liber. ”Petrecem făcând planuri”

23.02.2022, 16:15
Ce face Iuliana Marciuc în timpul liber. ”Petrecem făcând planuri”
Ce face Iuliana Marciuc în timpul liber. ”Petrecem făcând planuri”

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, în vârstă de 54 de ani,  a dezvăluit cum obișnuiește să-și petreacă puținul timp liber pe care îl are. ”Petrecem făcând planuri”, a declarat Iuliana marciuc în cadrul unu interviu. De asemenea, vedeta de la Televiziunea Națională a vorbit ș despre familia sa.

Cântărețul Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară. Deși Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu de foarte mulți ani, cei doi nu sunt căsătoriți.

Iuliana Marciuc a acordat un interviou pentru click.ro, în care a făcut dezvăluiri din viața sa de zi cu zi.

Ce face Iuliana Marciuc în timpul liber. ”Mai dau o tură de Herăstrău”

”Sincer, nu prea am mai avut mult timp liber pentru că sunt alături de Adrian în organizarea podcastului “Laivu lu Enache”, de pe canalul lui de YouTube şi puţinele ore libere le petrecem făcând planuri. În rest, mă întâlnesc cu prietenele mele, mai dau o tură de Herăstrău sau mai merg la o piesă de teatru”, a declarat prezentatoarea de la Televiziunea Națională.


Iuliana Marciuc a vorbit și despre David, fiul ei și al lu Adrian Enache: ”Mă bucur mult că este un adolescent fericit şi echilibrat şi sper din tot sufletul să-şi găsească drumul care să-l ducă spre o meserie pe care să o iubească şi să-i ofere bucurii, aşa cum noi avem parte. Are şi el mulţi prieteni, joacă squash şi fotbal şi participă la castinguri, pentru că îi face mare plăcere să joace în filme… Alţii spun că seamănă cu mine, alţii că seamănă cu tatăl meu… important este să fie sănătos şi norocos. Este elev în clasa a X-a la Liceul internaţional de informatică… A făcut anul trecut figuraţie la familia Addams, dar mai multă plăcere i-a făcut să joace în proiectele Academiei de film Buftea, unde este elev din clasa a 5-a, într-o piesă de teatru şi două filme de scurtmetraj”.

citește și...