Ce face Ilie Năstase în autoizolare! Fostul tenismen nu pierde deloc timpul: ‘Nu am renunțat. Veți afla la momentul potrivit’

10.04.2020, 13:45
Ce face Ilie Năstase în autoizolare! Fostul tenismen nu pierde deloc timpul: 'Nu am renunțat. Veți afla la momentul potrivit'
Ce face Ilie Năstase în autoizolare! Fostul tenismen nu pierde deloc timpul: 'Nu am renunțat. Veți afla la momentul potrivit'

Ilie Năstase nu se plictisește deloc în autoizolare! Fostul tenismen a mărturisit că se ocupă de pregătirile pentru cununia religioasă cu Ioana Simion. După divorțul de Brigitte Sfăt, el și-a găsit fericirea în brațele unui brunete focoase. În 2019, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat civil, iar acum urmează să își jure iubire și în fața lui Dumnezeu.

Fostul tenismen nu pierde deloc timpul: ‘Nu am renunțat. Veți afla la momentul potrivit’

Din nefericire, pandemia de coronavirus îi împiedică pe cei doi să facă nunta. Cu toate acestea, fostul tenismen își planifică în liniște evenimentul.

În acest moment, Ilie Năstase se află Mamaia, Constanța, acolo unde a decis să locuiască o bună perioadă de timp, împreună cu partenera lui.

Acesta deține un apartament de lux. Momentan, îndrăgostiții nu au stabilit o dată exactă pentru cununia religioasă, însă speră ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

‘Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus’, a declarat Ilie Năstase pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

citește și...