Ce face Bodo de la Proconsul după ce s-a retras la țară. ”Am închirat fosta discotecă”

23.07.2021, 12:56
Ce face Bodo de la Proconsul după ce s-a retras la țară. ”Am închirat fosta discotecă”
Ce face Bodo de la Proconsul după ce s-a retras la țară. ”Am închirat fosta discotecă”

Binecunoscutul Bodo, solistul trupei Proconsul, a lăsat în urmă Capitalei şi s-a mutat în Argeş, la Dobreşti, cu soţia sa şi fiii săi. Artistul și partenera sa de viață au dezvăluit cu ce se ocupă. Cei doi au  deschis în fosta discotecă din zonă un atelier de joacă pentru copii, proiect de care sunt foarte mândri și extrem de încântați. .

Celebrul solist de la trupa Proconsul, Bodo, pe numele său real Bogdan Marin, a hotărât, în urmă cu ceva timp,  să se mute din București, împreună cu soția, Loredana Marin, și cu cei doi băieți, într-o comună din Argeș, unde dețin o casă.

La Dobrești, unde s-au mutat, Bodo și parten era lui de viață au deschis un atelier de joacă pentru copii. Cei doi au dat detalii despre activitatea lor. Lucrările pentru amenajarea spaţiului au durat în total şase luni, iar soții Marin au investit şi bani personali în proiect. Investiţia totală s-a ridicat la aproximativ 20.000 de euro. „Au fost şi oameni care ne-au ajutat mult cu materiale, cu termopane sau mobilier“, a declarat Loredana, partenera de viață a lui Bodo pentru adevarul.ro.


Ce face Bodo de la Proconsul după ce s-a retras la țară. ”Sper să aibă viață lungă”

„Bucureşteni fiind, când am dat noi de gustul libertăţii, am decis să rămânem definitiv în Dobreşti-Argeş. Dar nu ne-am mulţumit să fim ca la televizor, ci am decis sa ieşim din casă şi să facem lucruri bune pentru comunitate, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Am închiriat fosta discotecă din sat şi am transformat-o în atelier de joacă. Învăţam copiii să fie adulţi responsabili. Învaţă să gătească, să dăruiască, să lege prietenii sănătoase, să fie altruişti, să-şi onoreze părinţii etc. Formăm caractere integre, acesta este motto-ul nostru. A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate“, a mai spus soția lui Bodo.

Bodo a declarat: „Nu aş fi putut face nimic fără ajutorul lui Dumnezeu şi al celor care au crezut în proiect. Sper să aibă viaţă lungă Atelierul de Joacă, să vină aici copii veseli şi dornici de prieteni“.

citește și...