Ce face agresorul lui Emi Pian în arest. Ciprian Napy este acuzat că l-a înjunghiat mortal pe interlop

11.08.2020, 15:33
Ce face agresorul lui Emi Pian în arest. Ciprian Napy este acuzat că l-a înjunghiat mortal pe interlop

În urmă cu câteva zile, Richard Emanuel Gheorghe, zis și Ciprian Napy, agresorul lui Emi Pian, a fost reținut pentru 30 de zile în Arestul Central al Poliției Capitalei. Tânărul este acuzat de uciderea interlopului Florin Mototolea, liderul clanului Duduienilor, în dimineața de 4 august.

Ciprian Napy a fost reținut

Emi Pian a fost condus pe ultimul drum duminică, 10 august. Presupusul ucigaș al lui se află în aceste momente în camera arestului central. Conform Antena 3, Ciprian Napy este liniștit, nu a comunicat deloc cu colegul lui și se uită toată ziua la televizor. Mai mult de atât, Emi Pian a primit de la familie un pachet cu mâncare și haine.

În fața anchetatorilor, Ciprian Napy a declarat că este nevinovat și a susținut că are probe prin care poate arăta că nu de la el a pornit scandalul în care Emi Pian a fost ucis. El urmează să ajungă în fața magistraților.

‘Nu l-am omorât eu. Am fost în legitimă apărare, pentru că au vrut să-mi ia viața’, a spus bărbatul. Ciprian Napy face parte din clanul Rinu, care controlează sectorul 2 din Capitală.

Ce s-a întâmplat în noaptea crimei

Fiul și fratele lui Emi Pian au rupt tăcerea după înmormântarea bărbatului

Rudele interlopului au dezvăluit că războiul dintre Emi Pian și agresorul său a început în urmă cu ceva timp. Fratele și fiul decedatului au povestit că membrii clanului rival plănuiau de mai mult timp atacul asupra lui Emi Pian. Mai mult de atât, fratele lui Emi a dezvăluit că în urmă cu 3 ani a fost atacat de o rudă de-a lui Ciprian Napy, și s-a ales cu o cicatrice pe gât.

‘Ei asta au vrut să facă, de asta erau pregătiți. Păi tu vii la barbut să faci bani sau să omori lumea? Asta e problema, că eu nu am purtat nicio unghieră de când sunt pe pâmântul ăsta. Și nici tatăl meu nu a purtat absolut nimic. Noi nu avem treabă cu așa ceva. Tata în viața lui nu a dat o palmă la nimeni”, a declarat fiul lui Emi Pian, la Antena 3.

‘Oamenii ăștia s-au ținut de noi de o vreme încoace. Și au reușit acum, cu Emi. Noi vrem atât, să scoate adevărul la iveală. Și să ne lase în pace’, a completat și fratele lui Emi Pian.

citește și...