Ce face Adelina Pestrițu după ce a fost diagnosticată cu COVID-19! Fanii sunt îngrijorați pentru ea

07.09.2020, 11:56
Ce face Adelina Pestrițu după ce a fost diagnosticată cu COVID-19! Fanii sunt îngrijorați pentru ea
Ce face Adelina Pestrițu după ce a fost diagnosticată cu COVID-19! Fanii sunt îngrijorați pentru ea

În urmă cu nicio săptămână, Adelina Pestrițu a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19. Fosta prezentatoare tv le-a povestit fanilor virtuali, cu lacrimi în ochi, cum a ajuns să fie testată pozitiv. În plus, vedeta a promis că îi va ține la curent cu starea ei de sănătate. Cu toate acestea, Adelina Pestrițu nu a mai fost activă pe rețelele de socializare de câteva zile bune.

Adelina Pestrițu a fost diagnosticată cu COVID-19

‘Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros’, a mărturisit Adelina Pestrițu.

Adelina Pestriţu a dezvăluit că a intrat în contact cu o persoană pozitivă fără să ştie că aceasta este purtătoare de virus. La scurt timp, vedeta a fost internată la Spitalul Militar, de unde a postat mai multe filmulețe în care le povestea prietenilor virtuali cum se mai simte. Ea a decis să se testeze de coronavirus după ce a rămas fără gust şi miros.

‘N-am ştiut că persoana respectivă este infectată cu Covid, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros, mâncam o ciocolată şi efectiv nu mai aveam niciun gust, nu înţelegeam de ce simt ca şi cum aş mânca hârtie. Am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv, deocamdată starea mea de sănătate este bună. Şi vreau să vă mai spun un lucru, ce situaţie…îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar eu am mare încredere că totul va fi bine. Purtăm mască în continuare, da?’, spunea bruneta într-un story de pe Instagram.

După ce i-a ținut la curent pe fani cu tot felul de detalii despre situația în care se află din pricina virusului, aceasta nu a mai postat nimic în mediul online. În schimb, prietenii săi de pe Instagram au continut să îi scrie comentarii la ultima fotografie postată.

‘Da-ne vesti bune, frumoasa noastra ? Te iubim !?’, ‘Ai grija de tine, Adelina ❤’, au fost o parte dintre mesajele fanilor.

Adelina Pestrițu nu a mai postat nimic pe Instagram

Înainte de a ‘dispărea’ de pe rețelele de socializare, Adelina Pestrițu a precizat că toată familia ei va fi testată, pentru siguranţă. Partenerul ei, Virgil, a ieșit negativ la testul COVID-19. Mai mult de atât, fosta prezentatoare tv a mărturisit că se simte foarte bine, că are o formă ușoară de coronavirus și că va sta izolată la domiciliu, singură.

‘O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă, din păcate. Asta e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă!

M-am lăsat pe mâna medicilor. M-au internat imediat și am trecut printr-o evaluare. Mi s-a făcut o radiografie pulmonară, EKG, analize. Oamenii de aici sunt foarte amabili. Îi admir foarte mult. Simptomele rămân doar acestea: lipsă gust, miros, stare de oboseală și puțin amețită. În foarte scurt timp o să merg să stau izolată într-un loc sigur în care voi fi monitorizată de DSP. Nu o să merg să stau cu familia. Mă simt bine și vreau să vă spun să aveți grijă’, a mai adăugat Adelina.

 

citește și...