Adela Popescu a rămas singură cu copiii în plină pandemie de coronavirus. ”Ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie jihadul”

14.03.2020, 14:44
Adela Popescu a rămas singură cu copiii în plină pandemie de coronavirus. ”Ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie jihadul”
Adela Popescu a rămas singură cu copii în plină pandemie de coronavirus. ”Ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie juhadul”

Adela Popescu a rămas singură cu cei doi copii în România după ce soțul ei, prezentatorul Radu Vâlcan, a plecat în Republica Dominicană pentru a filma un nou sezon al shw-ului ”Insula Iubirii”, de la Antena 1.

 

Situația în care se găsește Adela Popescu este una care îi dă bătăi de cap vedetei de televiziune. Aceasta face față cu greu, mai ales că se înțelege foarte greu cu cei doi copii pentru că se află în pauză vocală.

Adela Popescu și-a descărcat public nervii pe partenerul ei de viață, Radu Vâlcan, care a lăsat-o singură, fiind plecat în Republica Dominicană, la fimările pentru emisinea pe care o prezintă la TV – ”Insula Iubirii”.

Declarație de dragoste.  Cum naiba ai plecat tu fix acum??? Așa cum știi am rămas fără voce. Doamnă Dr. mi-a recomandat repaus vocal. Îți imaginezi tu cum mă descurc cu doi copii mici care nu ascultă nici când le vorbesc, dar când nici asta nu mai pot?  O să-mi spui: “dar te ajută maica-ta, maica-mea”. Iar eu o să-ți răspund: “cum naiba ai plecat tu fix în perioadă asta??? “

Mor de nervi!  Da, știu, deplasarea e programată demult și da, știu, ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie jihadul. Cu toate astea sunt furioasă pe ține…  M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaintalnit și știu că la fundamentul lui stă lipsa ta.

Știu că te uiți la știri, dar cum se vede de aici e greu de explicat. În fine… sper să îmi revină și vocea asta să pot să îți spun pe gură într-o formă eleganță cam tot ce simt. ? @raduvalcan #declaratiededragoste #repausvocal #zimercicanupotvorbi #dragosteinvremeacoronei #cemaiepeacasa”, a răbufnit Adela Popescu în mediul online.

citește și...