Ce dramă a trăit Otilia Bilionera. ”Au murit la nouă zile diferență unul de celălalt”

15.10.2021, 11:56
Ce dramă a trăit Otilia Bilionera. ”Au murit la nouă zile diferență unul de celălalt”
Ce dramă a trăit Otilia Bilionera. ”Au murit la nouă zile diferență unul de celălalt”

Otilia Bilionera, pe numele său real Otilia Brumă, a trecut printr-o mare suferință. Artista, în vârstă de 29 de ani, a mărturisit că și-a pierdut bunicii într-o foarte scurtă perioadă de timp. ”Au murit la nouă zile diferență unul de celălalt”, a povestit cu lacrimi în ochi Otilia Bilionera, la p emisiune de televiziune.

Otilia Bilionera a făcut mărturisiri cutremurătoare la emisiunea ”Teo Show”, de la Kaal D. Artista a povestit cu lacrimi în ochi despre drama prin care a trecut. Cântăreața și-a pierdut bunicii la o diferență de doar nouă zile.

”Au murit la nouă zile diferență unul de celălalt. Pe bunicul l-am văzut ultima dată în iunie. A murit din cauza naturale. L-am dus la spital, avea ocluzie intestinală. Când am văzut coroanele și doliul deasupra casei nu mi-a venit să cred. Te gândești că bunicii și părinții sunt nemuritori și a fost o lovitură. Bunica, având demență, nu prea realiza ce se întâmplă. Nu am vrut să îi spunem. Înmormântarea s-a ținut în curte, dar nu am vrut să o scoatem afară din casă. Eu cred că ea a simțit că el nu mai este. Ei au avut o poveste de iubire ca în povești”, a declarat Otilia Bilionera, relatează click.ro.

Ce dramă a trăit Otilia Bilionera. ”A fost cel mai greu moment din viața mea, cel mai traumatizant, în care am suferit cel mai multA fost cel mai greu moment din viața mea, cel mai traumatizant, în care am suferit cel mai mult”

Bunica Otiliei Bilionera a fost răpusă de COVID-19. “Bunicul meu a murit pe 4 septembrie, bunica a murit pe 13 septembrie. Este o situație grea, acesta este ciclul vieții. Ei mereu spuneau că vor să moară amândoi odată și chiar așa s-a întâmplat. Bunica a murit de Covid dintr-o dată. I s-a făcut rău într-o seară, tușea și nu putea să respire. A doua zi dimineața avea saturația 40. Am chemat Salvarea, i-au făcut testul și a ieșit pozitivă. La spital nu au avut locuri s-o pună pe oxigen. Au ținut-o în Terapie Intensivă și, în câteva ore, a făcut stop cardiorespirator și a murit”, a mai dezvăluit artista, cu lacrimi în ochi.

“S-a dus mama la morgă, a luat-o într-un sac sigilată, în sicriu. Singura mea amintire e o poză pe care i-a făcut-o mama la morgă, înainte s-o bage în sac. O visez, probabil că săraca e nemulțumită că nu a avut o înmormântare cum ar fi trebuit. A fost cel mai greu moment din viața mea. Am intrat în depresie, mi-era frică și să merg la magazin. Aveam o stare de anxietate permanentă. M-am dus până și la preoți, am crezut că mi-am pierdut credința. Nu-mi mai vedeam rostul de a trăi! Am alergat să fac bani și am uitat lucrurile mai importante, timpul cu familia. Cel mai prețios lucru este familia și îmi părea rău că nu am stat mai mult cu ei, că nu am putut să mă bucur. Și am zis că îmi voi pune familia pe primul loc orice ar fi. A fost cel mai greu moment din viața mea, cel mai traumatizant, în care am suferit cel mai mult”, a mărturisit cântăreața, conform sursei citate anterior.

citește și...