Drama prin care trece Iulia Stănescu de la ”Abracadabra” după ce mama ei s-a infectat cu COVID. ”Sunt sigură că nu o să mai apuc să o prind în viață”

14.10.2021, 15:15
Drama prin care trece Iulia Stănescu de la ”Abracadabra” după ce mama ei s-a infectat cu COVID. ”Sunt sigură că nu o să mai apuc să o prind în viață”
Drama prin care trece Iulia Stănescu de la ”Abracadabra” după ce mama ei s-a infectat cu COVID. ”Sunt sigură că nu o să mai apuc să o prind în viață”

Iulia Stănescu, cunoscută de la emisiunea ”Abracadabra”, trece prin momente extrem de dificile. Mama acestea este infectată cu noul coronavirus, iar starea acesteia este una gravă. ”Sunt sigură că nu o să mai apuc să o prind în viață”, a declarat Iulia Stănescu la emisiunea moderată de Mirela Vaida la Antena 1.

Iulia Stănescu de la ”Abracadabra” a ajuns la capătul puterilor, de când mama ei a fost internată în stare gravă în spital. Iulia Stănescu a făcut declarații sfâșietoare la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1.

Mama Iuliei Stănescu a fost diagnosticată cu COVID-19, iar starea ei de sănătate s-a înrăutăţit. Iulia Stănescu se află în SUA și nu poate ajunge în România. Aceasta a mărturisit că îi este greu să ia legătura cu mama sa.

Drama prin care trece Iulia Stănescu de la ”Abracadabra” după ce mama ei s-a infectat cu COVID. ”Mi-aș fi dorit măcar un ultim telefon, să ne luăm la revedere”

”Nu o pot vedea, nu o pot auzi la telefon. A ajuns la terapie intensivă, aștept în orice moment acel telefon. Acum cinci ani am văzut-o ultima dată pe mama, a fost la mine, dar a vrut să se întoarcă în țară, a zis că acolo s-a născut și acolo vrea să moară. Nu este intubată,… pulmonar și-a pierdut capabilitatea 50%, oxigenul i-a scăzut până la 60 și ceva la sută. Cred că mai are doar câteva ore de trăit. Sunt sigură că nu o să mai apuc să o prind în viață, să o strâng în viață, mi-aș fi dorit măcar un ultim telefon, să ne luăm la revedere, este conștientă”, a declarat Iulia Stănescu, potrivit spynews.ro.

”Ea nu a fost vaccinată, a fost alegerea proprie. Deci de vreo săptămână stau așa, mi-a spus că e în casă de zece zile, că nu se simte bine, că simte că leșină și atunci mi-am dat seama. O vecină a ajutat-o să ajungă la spital și de atunci nu pot să vorbesc cu niciun doctor, sunt prea ocupați. Nu sunt egoistă, înțeleg situația, dar aș fi apreciat foarte mult să mi se dea un telefon, pentru că eu puteam să îi trimit un tratament dacă eram anunțată din primele zile. Am încercat să vin în România, nu pot, soțul meu muncește zi și noapte, am un copil de un an, pe care-l alăptez și alți doi și în spital nici nu mă lasă. Vă rog, România, 30% rata de vaccinare este inacceptabil, oamenii mor pe brânci. De aia am ieșit public să vă spun să vă vaccinați. Fiecare viață umană contează. Nu vreau să-mi dau speranțe false, înțeleg că este un caz pierdut 99%. Încerc să mă concentrez pe ce am de făcut”, a mai spus aceasta.

Mama Iuliei, Valeria Florescu a transmis un mesaj: ”Vreau să trăiesc, am nevoie de ajutor. Nu răspund la tratament, foarte rău mă simt, fără aer. Fără masca de oxigen mor. Mi-e frică! Doi oameni la 60 de bolnavi, e insuficient”.

citește și...