Ce discuții a avut Andreea Marin cu fiica sa, Violeta, despre războiul din Ucraina. ”Este matură, înţelege”

30.03.2022, 14:14
Ce discuții a avut Andreea Marin cu fiica sa, Violeta, despre războiul din Ucraina. ”Este matură, înţelege”
Ce discuții a avut Andreea Marin cu fiica sa, Violeta, despre războiul din Ucraina. ”Este matură, înţelege”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a fost implicată în ajutorarea refugiaților din Ucraina, în calitate de ambasador UNICEF. Aceasta a vorbit despre situația din țara invadată de Vladimir Putin și a explicat ce discuții a avut cu fiica sa, Violeta, pe această temă. ””Este matură, înţelege”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. 

În ultima perrioadă de timp, după ce Rusia a invadat Ucraina, Andreea Marin a fost implicată, ca ambasador UNICEF, în ajutorarea refugiaților. ”Mă impresionează demnitatea lor. Nu se plâng, doar spun adevărul când îi întreb, dar nu cer nimic, sunt mândri în sensul bun al cuvântului, constructivi. O mămică venită aici cu două fetiţe îmi spunea că îi e ruşine că şi-a părăsit ţara, că trebuia să rămână acolo să lupte aşa cum putea şi se simte vinovată, dar a făcut asta la insistenţa soţului, care a vrut să le ştie în afara pericolului, pentru copii mai ales”, a declarat Andreea Marin pentru okmagazine.ro.

Ce discuții a avut Andreea Marin cu fiica sa, Violeta, despre războiul din Ucraina. ”Am vorbit cu emoţie la întoarcerea de la graniţă cu ea despre ceea ce am simţit acolo”

Întrebată despre ce discuții a avut cu fiica sa, Violeta, pe marginea situației din Ucraina și a implicării sale în ajutorarea refugiaților, Andreea Marin a răspuns: ”Fiica mea este matură, înţelege, generaţia ei este de asemenea revoltată de ce se întâmplă. Am vorbit cu emoţie la întoarcerea de la graniţă cu ea despre ceea ce am simţit acolo, am ales împreună ce puteam dona la nivel personal copiilor. La ea la şcoală se organizează şi o campanie a copiilor, iar părinţii se implica alături de ei”.

”Nimeni nu ştie cum vor fi lucrurile de la o zi la alta, cu atât mai puţin putem face previziuni pe termen mai lung. Dar putem spera, putem pune umărul, putem fi constructivi, putem ajuta, ne putem ruga”, a mai spus vedeta TV.

citește și...