Ce diferență! Cât a slăbit Oana Roman din noiembrie până în februarie

16.02.2020, 10:16
Ce diferență! Cât a slăbit Oana Roman din noiembrie până în februarie
Ce diferență! Cât a slăbit Oana Roman din noiembrie până în februarie

Oana Roman a slăbit spectaculos în ultima perioadă de timp, iar diferențele între cum arăta în urmă cu câteva luni și cum arată acum sunt vizibile cu ochiul liber.

Oana Roman le-a arătat fanilor ei din mediul online cât de mult a reușit să slăbească din luna noimbrie a anului trecut până în prezent.

Cu ajutorul unor proceduri de remodelare corporală, vedeta a dat jos între 8 și 10 kilograme în această perioadă de timp. De asemenea, oana Roman are cu 10 centimetri mai puțin în șolduri și cu 8 centimetri mai puțin în talie.


”Noiembrie versus Februarie. Rezultatele sunt vizibile! Slăbire cu proceduri de remodelare corporală… Dietă, dar nu draconică! Minus 10 cm în șolduri și minus 8 în talie și minus 8-10 kg. Și ăsta e doar începutul”, a explicat vedeta.

Lăudată de internauți pentru schimbare

Transformarea fizică prin care a trecut Oana Roman i-a impresionat pe internauți.

”Tot timpul ai fost frumoasă! În primul rând ești inteligentă și ai bagaj informațional. Asta te face superbă! femeile pot fi frumoase, dar dacă nu au nimic în cap, degeaba!”, ”Mi-a plăcut de tine și înainte și acum. Evident că mai slab înseamnă și mai sănătos”, ”Arăți spectaculos în orice fel. Este bine de slăbit pentru sănătatea corpului”, ”felicitări, dar ”ambalajul” nu este așa important cum este conținutul”, ”Arăți din ce în ce mai slabă. Felicitări!”, au lăudat-o internauții pe Oana Roman.

citește și...