Cum a slăbit Oana Roman! Vedeta a dezvăluit ce dietă urmează

13.02.2020, 09:33
Cum a slăbit Oana Roman! Vedeta a dezvăluit ce dietă urmează
Cum a slăbit Oana Roman! Vedeta a dezvăluit ce dietă urmează

La câteva luni bune de când a apărut în public vizibil mai slabă, Oana Roman a dezvăluit cum a scăpat de kilogramele în plus. 

Deși mulți au întrebat-o dacă a făcut operație de micșorare a stomacului, Oana a negat și a explicat în detaliu de ce nu putea apela la o astfel de intervenție.

Cum a slăbit Oana Roman! 

„Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc. Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva.”, a scris vedeta pe o rețea socială. 

Oana a detaliat ce mănâncă zilnic pentru a da jos kilogramele în plus: „Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală.”.

 

citește și...