Ce dezvăluiri a făcut Andreea Berecleanu despre moartea Cristinei Țopescu! Asta s-a găsit lângă trupul neînsuflețit al jurnalistei

03.02.2020, 17:38
Ce dezvăluiri a făcut Andreea Berecleanu despre moartea Cristinei Țopescu! Asta s-a găsit lângă trupul neînsuflețit al jurnalistei
Ce dezvăluiri a făcut Andreea Berecleanu despre moartea Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare duminică seară, 12 ianuarie, în casa ei din Otopeni, după ce o vecină a alertat autoritățile. Medicii legiști au concluzionat că fosta prezentatoare tv murise dinainte de Anul Nou, cel mai probabil între 26 și 28 decembrie 2019.

Trupul neînsuflețit al Cristinei a fost incinerat pe 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzești.

Ce dezvăluiri a făcut Andreea Berecleanu despre moartea Cristinei Țopescu!

Apropiații Cristinei Țopescu au avut șoc după ce au aflat că a murit. Andreea Berecleanu s-a numărat printre prietenele care au condus-o pe ultimul drum. De asemenea, prezentatoarea de la Antena 1 a făcut mărturisiri șocante despre Cristina, la mai bine de două săptămâni de când a fost incinerată.

Andreea Berecleanu a dezvăluit că lângă cadavrul acesteia a fost găsit un laptop la care lucra tot timpul.

‘Orice făcea din punct de vedere profesional era incredibil. Simțea însă mereu nevoia să se verifice cu oamenii în care avea încredere. Asta era o deprindere pe care o moștenise de la tatăl său. Inclusiv cu el se verifica foarte mult. Domnul Topescu era ferm și nu o menaja deloc profesional, spunându-i exact ce gândește. Când a murit, laptopul a fost găsit lângă ea. Lucra tot timpul. Ea nu se plictisea, se documenta pentru emisiuni, era într-o forfotă continuă’, a declarat Berecleanu pentru revista Elle.

‘A fost unul dintre cei mai complecși și mai buni jurnaliști din țară, din punctul meu de vedere. Scria foarte bine și era un om de televiziune foarte talentat și documentat, cum rar mai găsești astăzi. Avea cultură, era creativă, însă știa să se adapteze, în așa fel încât să fie accesibilă publicului. Ea și-a găsit locul de fiecare dată. Era foarte fericită la Canal 33, pentru că își făcea meseria în continuare. La fel de decent. Nu a făcut rabat niciodată de la calitatea emisiunilor ei. Nu puteai să îi impui nimic. Era un om foarte corect, nu era un oportunist’, a mai spus vedeta tv.

citește și...