Ce dezvăluiri a făcut abia acum Vladimir Drăghia despre un fost rival de la ”Exatlon”. ”De el mi-a fost cel ma frică”

04.12.2021, 14:38
Ce dezvăluiri a făcut abia acum Vladimir Drăghia despre un fost rival de la ”Exatlon”. ”De el mi-a fost cel ma frică”
Ce dezvăluiri a făcut abia acum Vladimir Drăghia despre un fost rival de la ”Exatlon”. ”De el mi-a fost cel ma frică”

Actorul și fostul înotător de performanță Vladimir Drăghia, în vârstă de 35 de ani, a făcut declarații neașteptate despre unul dintre foști săi rivali de la emisiunea ”Exatlon”, care a fost difuzată de postul de televiziune Kanal D. Vladimir Drăghia a fost câștigătorul primului sezon al competiției. ”De el mi-a fost cel ma frică”, a mărturisit Vladimir Drăghia.

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului 2018. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. Vladimir Drăghia este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.

Acum, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Vladimir Drăghia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, a făcut o declarație neașteptată despre unul dintre rivalii săi din concurs, Ștefan Floroaica, cel care a făcut parte, la vremea respectivă, din echipa Războinicilor.

Ce dezvăluiri a făcut abia acum Vladimir Drăghia despre un fost rival de la ”Exatlon”.  ”Pentru mine el a fost principalul competitor”

”Aproape toți participanții de la Exatlon și-au câștigat respectul, atât în ochii mei, cât și în ai voștri, probabil. E nevoie de curaj nebun să te arunci cu totul în necunoscut, să faci față încercărilor unui astfel de concurs. Îi respect pe ai mei, și nu pentru că-s ai mei, ci pentru că mi-au făcut viața mai ușoară, mi-au făcut viața posibilă acolo. Și-au păstrat demnitatea în fața celor mai potrivnice condiții. Acum, trecând la echipa cu care am rivalizat jumătate de an, o mențiune specială o merită Stefan Floroaica”, a scris Vladimir Drăghia în  mediul online.


”Pentru Ștefan am simțit încă de la început o simpatie aparte, apoi, trecând lunile acolo, simpatiei i s-a adăugat respectul. Nu cred că i-am spus vreodată, că bărbații nu prea-și spun astfel de lucruri, dar pentru mine el a fost principalul competitor. De el mi-a fost cel mai frică. Și nu pentru că ar fi fost un atlet mai bun decât mine, ci pentru că simțeam că e un om mai bun decât mine. Destinul a făcut ca lupta pentru ultimul loc în finală să fie dată între noi doi și să fie decisă de un accident pe care l-a avut în ultima rundă a ultimei noastre lupte”, a adăugat el.

citește și...