Ce destinație de lux au ales pentru Revelion Brigitte și Florin Pastramă! ‘După atâta muncă plecăm și noi la răsfăț’

19.12.2019, 17:45
Ce destinație de lux au ales pentru Revelion Brigitte și Florin Pastramă! 'După atâta muncă plecăm și noi la răsfăț'
Ce destinație de lux au ales pentru Revelion Brigitte și Florin Pastramă! 

Brigitte și Florin Pastramă o țin numai în vacanțe! De când au devenit o familie, cei doi îndrăgostiți au bifat mai multe destinații de lux în străinătate.

Ce destinație de lux au ales pentru Revelion Brigitte și Florin Pastramă!

Pentru că se apropie Crăciunul și Revelionul, Brigitte și Florin Pastramă au decis să plece în Bali, dar fără copiii vedetei tv. Aceștia au mărturisit că și-au cumpărat biletele încă din vară, iar timp de două săptămâni se vor relaxa pe plajele din Bali.

‘Abia aștept să plecăm. De pe 26 decembrie până pe 5 ianuarie vom sta acolo. Pe Sarah o las la bunici, iar Robert e deja mare, va sta cu prietenii lui. Așadar, Revelionul ne va prinde la soare. După atâta muncă plecăm și noi la răsfăț. Am luat biletele din timp, de astă vară din iulie, e prima noastră vacanță în Bali, nici eu, nici Florin nu am mai fost, așa că sunt super nerăbdătoare.

Vreau să le cunosc cultura pentru că am auzit foarte multe despre ea, vreau să fac masaj balinez pentru că e cel mari tare de pe planetă și vreau să fac plajă. Am fost foarte stresați în ultimul timp cu business-urile și aveam nevoie de această vacanță. Sper să ne întoarcem trei. Cine știe ce ne rezervă noul an’, a declarat Brigitte Pastramă pentru Click!

Și Valentina Pelinel și Cristi Borcea vor petrece o vacanță romantică de sărbători, după ce fostul acționar la Dinamo a fost eliberat din pușcărie. Cei doi și-au lăsat cei trei copii în grija bonelor și au plecat la un centru de detoxifiere, la Budapesta, alături de nașii lor, Irina și Marius Vizer.

citește și...