Detalii uluitoare din căsnicia lui Brigitte și Florin Pastramă! De ce bruneta a rupt orice legătură cu fostul soț, Ilie Năstase

04.11.2019, 16:55
Detalii uluitoare din căsnicia lui Brigitte și Florin Pastramă! De ce bruneta a rupt orice legătură cu fostul soț, Ilie Năstase
Detalii uluitoare din căsnicia lui Brigitte și Florin Pastramă! 

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în luna iulie a acestui an. Deși nimeni nu credea în povestea lor de iubire, iată că lunile trec și ei sunt tot împreună.

Detalii uluitoare din căsnicia lui Brigitte și Florin Pastramă!

Brigitte și Florin Pastramă au recunoscut într-un interviu pentru OK! Magazine că relația lor a fost pusă la grele încercări, însă au reușit să treacă peste toate problemele.

‘De fiecare dată când am probleme, îi cer ajutorul lui Dumnezeu. Mă aşez în genuchi şi mă rog. Nu pot spune că am o viaţă liniştită. Am doi copii pe care trebuie să îi întreţin, am multe responsabilităţi şi multă lume ne invidiază, lucru care face să avem multe încercări. Cel mai important este că atunci când ne este greu Dumnezeu este alături de noi’, a spus Brigitte.

Bruneta a recunoscut că soțul ei, Florin Pastramă, o ajută foarte mult la treburile gospodărești și s-a declarat mulțumită de mariajul lor.

Cât despre fostul ei soț, Ilie Năstase, vedeta a declarat următoarele: ‘Relaţia dintre mine şi Ilie este una normală. Având în vedere că atât eu, cât şi el suntem la început în casnicie, am ales să nu discutăm, pentru că nu vrem să stricam ce şi-a creat fiecare frumos. Mă bucur pentru el’. 

Brigitte Sfăt merge mai departe și după ce a pierdut copilul lui Florin Pastramă.

‘Momentan, vreau să mă refac după acea sarcină pierdută. Tratamentul pe care l-am făcut mi-a adus 10 kilograme în plus, aşa că sper să scap de aceste fluctuaţii de greutate. Nu ţin regim, pentru că am o viaţă foarte încărcată şi  nu am timp.

Sincer, cel mai mult îmi doresc să rămân însărcinată şi să îi fac un copil. Cred că pentru el ar fi cea mai mare surpriză şi cea mai mare împlinire. În rest, ne facem unul altuia surprize. În urma cu două săptămâni am luat bilete şi am plecat în Italia, la cumpăraturi. De Revelion vom pleca într-o vacanţă’, adaugă Brigitte Sfăt.

citește și...