Ce culori trebuie să porți de Revelion în funcție de zodia în care te-ai născut

27.12.2021, 12:24
Ce culori trebuie să porți de Revelion în funcție de zodia în care te-ai născut
Ce culori trebuie să porți de Revelion în funcție de zodia în care te-ai născut

Specialiștii în astrologie sunt de părere că fiecare nativ din fiecare zodie trebuie să poarte o anumită culoare în ziua trecerii dintre ani, pentru a avea noroc și pentru a atrage energii pozitive. Astfel, culoarea pe care fiecare zodie trebuie să o poarte de Revelion ar putea infuența felul în care noul an va fi pentru nativii respectivi.

Pentru nativi din zodia Berbec, culoarea potrivită pentru a o purta de Revelion este alb, despre care se spune că simbolizează puritatea și atrage energiile pozitive. De asemenea, această culoare va atrage prosperitatea în anul 2022 pentru nativi din acest semn zodiacal.

Pentru cei născuți sub semnul Taurului cea mai potrivită culoare este negrul. Această nuanță le aduce nativilor putere și îi ajută să scape de diverse blocaje din viața lor.

 

Ce culori trebuie să porți de Revelion în funcție de zodia în care te-ai născut. Roșul, perfect pentru Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, culoarea perfectă pentru noaptea de Revelion este roșu. Această culoare atrage dragostea și îi ajută să aibă curaj și încredere în tot ceea ce fac.

Nativilor din zodia Racului li se recomandă să poarte auriu în noaptea dinrtre ani. Această culoare atrage succesul și prosperitatea.

 

Ce culori trebuie să porți de Revelion în funcție de zodia în care te-ai născut. Argintiu pentru Lei

Argintiul este culoarea pe care nativii din zodia Leului ar trebui să o poarte în noaptea de Revelion. Această nuanță atrage energiile pozitive, oferă putere, înțelepciune și inteligență.

Cei născuț în zodia Fecioarei ar trebui să poarte de Anul Nou culoarea mov. Aceasta stimulează creativitatea și productivitatea și atrage bogăția pentru acești nativi.

 

Ce culori trebuie să porți de Revelion în funcție de zodia în care te-ai născut. Verde, ideal pentru Balanțe

Nativilor din zodia Balanței li se recomandă să poarte de Revelion culoarea vedre, pentru a atrage norocul de partea lor în anul care vine. Această culoare le oferă, de asemenea, speranță și sguranță.

Celor născuți în zodia Scorpionului li se potrivește cel mai bine culoarea roz. Se spune că cei care poartă aceasdtă culoare atrag norocul de partea lor, atât în plan sentimental, cât și în c el material.

 

Ce culori trebuie să porți de Revelion în funcție de zodia în care te-ai născut. Galben pentru Capricorni

Cei născuți sub semnul Săgetătorului ar trebui să aleagă să poarte, în noaprtea dintre ani. culoarea maro. Această culoare atrage succesul și bunăstarea.

Pentru nativii din zodia Capricornului, culoarea perfectă este galben. Această culoare atrage energia bună și le aduce fericire în tot ceea ce înseamnă plan personal.

Ce culori trebuie să porți de Revelion în funcție de zodia în care te-ai născut. Albastru, perfect pentru Pești

Pentru cei născuți în zodia Vărsătorului, culoarea ideală de Anul Nou este portocaliu. Această nuanță îi ajută să scape de gândurile negative și atrage speranța șui succesul de partea lor.

Nativilor din zoida Pești li se recomandă să poarte culoarea albastră de Revelion. Această culoare le aduce speranță, liniște, siguranță și foarte multă încredere în anul ce vine.

 

citește și...