Ce consumă Andreea Mantea, fosta prezentatoare de la ”Puterea Dragostei”, în fiecare dimineață. ”Nu știu de ce m-am obișnuit așa”

21.08.2020, 09:05
Ce consumă Andreea Mantea, fosta prezentatoare de la ”Puterea Dragostei”, în fiecare dimineață. ”Nu știu de ce m-am obișnuit așa”
Ce consumă Andreea Mantea, fosta prezentatoare de la ”Puterea Dragostei”, în fiecare dimineață. ”Nu știu de ce m-am obișnuit așa”

Andreea Mantea, fosta prezzentatoare a show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, a dezvăluit ce obișnuiește să consume în fiecare dimineață la micul dejun.

Andreea Mantea este într-o formă fizică foarte bună. Bruneta a dezvăluit un mic secret în ceea ce privește alimentația sa. Vedeta de televiziune a explicat că de ceva vreme are un mic dejun lichid.

Prezentatoarea tv a dezvăluit că reușește să se mențină în formă consumând în fiecare dimineață câte un smoothie. Andreea Mantea a explicat că are acest obicei de mai bine de doi ani și că a devenit o obișnuință ca în fiecare dimineață să își prepare un smoothie delicios din fructe și legume.

“De ceva timp, de mai bine de doi ani, dimineața prefer să consum smoothie. Acesta trebuie să conțină fructe sau legume, iar dacă se face târziu și nu apuc să mănânc dimineață și deja este prânz, pot să-mi prepar un smoothie din legume și carne.

Prima masă la mine nu este niciodată solidă. Nu știu de ce m-am obișnuit așa, poate și pentru că sunt pe grabă în fiecare dimineață și niciodată nu am timp să mănânc.

Nu am o rețetă anume după care îl prepar, ci adaug fructe, legume, nuci și puțin iaurt. Fructele trebuie să conțină mulți aminoacizi, precum afinele; mai pun în compoziție ananas și un pic de banană, bogate în vitamine și magneziu, dar și fulgi de ovăz sau semințe de cânepă, bogate în omega 3 sau omega 10″, a spus Andreea Mantea pentru kanald.ro.

De ce a renunțat la emisiunea ”Puterea Dragostei”

Andreea Mantea a moderat emisiunea ”Puterea Dragostei” timp de două sezoane. În cel de-al treilea sezon, vedeta a decis să părăsească Turcia, acolo unde au loc filmările, și să revină în România. Într-un vlog, vedeta a explicat care au fost motivele pentru care a decis să renunțe la emisiunea ”Puterea Dragostei”.

“Am renunțat la această emisiune nu pentru că mi-a fost greu, nu pentru că mi-a fost rău! Am renunțat tocmai pentru că era prea frumos! Adică… concurenții aveau atât de multe trăiri și lucruri frumoase! Aveam senzația că viața mea e pusă pe pauză, că niciodată nu aveam timp să vin acasă, aveam senzația că niciodată nu aveam timp să fac nimic din ce-mi doream! Am ales să rezist pentru că îmi plăcea foarte mult!

Dar am luat această hotărâre pentru David! Nu mai era vorba despre mine! Toată tinerețea mea am lucrat și nu am ținut cont unde mergem, cât durează. Nu mi-am ales eu să lucrez în televiziune, pur și simplu așa mi-a fost dat, așa mi-a fost scris! Ador să lucrez! Dar, iată că fiecare proiect m-a adus până aici! Vrea să lămuresc această situație”, a spus vedeta.

citește și...