Ce concurent a părăsit casa ”Puterea Dragostei”. Anunțul făcut de moderatoarea emisiunii

23.11.2020, 10:40
Ce concurent a părăsit casa ”Puterea Dragostei”. Anunțul făcut de moderatoarea emisiunii
Ce concurent a părăsit casa ”Puterea Dragostei”. Anunțul făcut de moderatoarea emisiunii

În cea mai recentă gală a show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei” au fost anunțați favoriții săptămânii, dar și concurentul care a fost eliminat.

În această săptămână, Alexandra și Cristian Comănici au fost aleși favoriții săptămânii, astfel că lupta pentru cecul în valoare de 1500 de euro s-a dus din nou între cei doi concurenți. Mario și Delia s-au aflat în pericol de eliminare, notează kanald.ro. În urma voturilor telespectatorilor, Cristian Comănici a fost desemnat liderul suprem în casa ”Puterea Dragostei” pentru următoarele 7 zile, dar și câștigătorul cecului în valoare de 1.500 de euro. Acesta l-a salvat de la eliminare pe Mario.


Deși Delia ar fi urmat să părăsească competiția ”Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțui, moderatoarea emisiunii, a anunțat că cel care părăsește concursul este Jitaru. ”Dragi concurenți, având în vedere că numărul competitorilor a crescut în această săptămână și că telespectatorii nu i-au cunoscut pe cei trei nou veniți, am decis ca, în această seară, să plece acasă concurentul care este situat pe ultimul loc în clasamentul telespectatorilor, cu excepția lui Mario, a Deliei și a Mariei. Concurentul clasat pe ultima poziție în topul telespectatorilor este cel care va părăsi astăzi competiția, iar numele lui este Jitaru”, a anunțat moderatoarea show-ului matrimonial de la Kanal D.

Al treilea sezon de ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu  a explicat într-un interviu cum a fost pentru să o înlocuiască pe Andreea Mantea. ”Noi fiind colege de trust, a fost destul de uşor, pentru că am preluat frâiele de la ea. Andreea a făcut un lucru extraordinar aici, le-a arătat oamenilor că, dacă te iubeşti cu adevărat, poţi să dovedeşti puterea dragostei. Cumva, mie mi-a fost mult mai simplu, fără să mă ajute fizic, ea mi-a dat curajul să pot face faţă acestui show, ba chiar mai mult, atunci când am decis că voi veni să prezint, mi-a dat şi câteva sfaturi. Mi-a spus, în primul rând, că trebuie să fiu puternică”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

citește și...