Ce bine arată Lili Sandu! Ținuta care a pus-o foarte bine în valoare!

06.07.2021, 15:31
Ce bine arată Lili Sandu! Ținuta care a pus-o foarte bine în valoare!

Lili Sandu arată ireproșabil la 42 de ani și după ce a trecut printr-o naștere. Aflată în vacanță în Grecia, vedeta s-a afișat într-o ținută care i-a pus foarte bine în valoare silueta și formele foarte bine conturate. Lili Sandu formează un cuplu cu Silviu Țolu și este mama unui băiețel care se numește Thomas Jay.

Lili Sandu a postat, pe contul său de socializare, mai multe fotografii din vacanța pe care o petrece în Grecia alături de familia sa.

În imaginile respective, Lili Sandu apare alături de partenerul ei, Silviu Țolu, cu care a ieșit la plimbare pe plajă.

 

Ce bine arată Lili Sandu! Are un trup fără cusur

Pentru plimbarea pe plajă, Lili Sandu a ales o ținută lejeră, dar care i-a pus foarte bine în valoare atuurile fizice. Vedeta a purtat o pereche de pantaloni de culoare albă și o bustieră din blugi.

Lili Sandu are o siluetă fără cusur, iar bustiera i-a scos în evidență decolteul generos și apetisant. Imaginile cu Lili Sandu în vacanță în Grecia au fost pe placul internauților, care au dat like după like.

Lili Sandu formează o familie cu Silviu Țolu, cu care are un băiețel

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august a anului trecut, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie a anului trecut, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Lili Sandu a afirmat că își mai dorește copii.

Lili Sandu are 42 de ani, iar partenerul ei de viață, Silviu Țolu, este cu 12 ani mai mic decât ea. Vedeta a comentat despre diferența de vârstă dintre ei. „E diferență de 12 ani între noi. Nu ne gândim însă la diferența de vârstă. De multe ori e mult mai matur decât mine, el face 30 de ani acum, în august. Părinții lui m-au iubit din primul moment. Noi ne înțelegem foarte bine. Bine că, pe la spatele nostru, mai auzeam bărfe că sunt mai mare ca el. Nu am pus presiune de relația noastră încă de la început. Noi am zis că ne vedem, ne iubim, nu ne gândeam la copil. Suntem deschiși în relație”, a declarat vedeta. În ceea ce privește nunta lor, Lili Sandu a afirmat: „Nu am apucat să facem nunta, că a venit pandemia”.

citește și...