FOTO / Ce bine arată Karmen, fiica lui Adi Minune! Captează imediat atenția tuturor

14.12.2020, 12:55
FOTO / Ce bine arată Karmen, fiica lui Adi Minune! Captează imediat atenția tuturor
Ce bine arată Karmen, fiica lui Adi Minune! Captează imediat atenția tuturor

Karmen, fiica lui Adi Minune, este o tânără extrem de atrăgătoare, care captează imediat atenția, oriunde își face apariția.

Carmen Simionescu, cunoscută sub numele de scenă Karmen, are 23 de ani și este o prezență mai mult decât provocatoare pe scena artistică din România. În vârstă de 23 de ani, fiica binecunoscutului cântăreț de manele Adi Minune arată excepțional. Are o siluetă ireproșabilă și știe foarte bine cum să își pună în valoare atuurile fizice cu care a fost înzestrată de Mama-Natură.

Karmen se prezintă atât de bine din punct de vedere fizic încât fotografiile pe care le postează în mediul online, în care apare în ținute sexy sau în costum de baie, adună numeroase aprecieri din partea internauților , care se întrec în complimente la adresa artistei.

Karmen este mama unei fetițe

Carmen Simionescu, cunoscută drept Karmen, este mama unei fetițe, Sofia Maria Rossa, din relația cu Bogdan Căplescu.

Karmen a explicat, într-un interviu pentru playtech.ro, cum s-a schimbat viața sa în pandemie. ”Cred că pandemia ne-a schimbat tuturor viața și sper că ne-a făcut să apreciem mai mult ceea ce avem, decât ceea ce nu avem. Vreau să cred că m-a schimbat în bine și m-a făcut să fiu recunoascătoare pentru toate binecuvântările din viața mea. Eu una mă bucur mai mult de timpul petrecut cu familia, cu Sophie, mă implic cât mai mult în creșterea ei și este minunat să vezi pe zi ce trece cum asta se întâmplă sub ochii tai.De asemenea, am profitat de acest timp pentru a petrece mult timp în studio și pentru a lucra la cât mai multe piese și idei viitoare. Cât despre măsurile de protecție, mai exagerat este Bobo, soțul meu și cumva, mă trage către el în acest sens. Ne protejăm cât de mult putem atât pe noi, cât și pe cei din jurul nostru”, a spus artista.

”Viața în izolare nu a fost atât de rea pe cât credeam. Desigur, mi-au lipsit foarte mult concertele și evenimentele, întâlnirile cu fanii și energia lor, însă am încercat să extrag învățăturile bune din această experiență și perioadă cu care ne-am confruntat cu toții. Mi-am văzut părinții destul de des, însă de fiecare dată când am făcut-o, am făcut un test cu o zi înainte pentru a mă asigura că totul este safe pentru ei”, a adăugat ea.

 

citește și...