Ce bărbați celebri i-au făcut avansuri Danei Săvuică. Vedeta a făcut dezvăluiri

08.05.2021, 12:29
Ce bărbați celebri i-au făcut avansuri Danei Săvuică. Vedeta a făcut dezvăluiri
Ce bărbați celebri i-au făcut avansuri Danei Săvuică. Vedeta a făcut dezvăluiri

Dana Săvuică a răspuns provocării lui Cătălin Măruță la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”, din cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV.

Dana Săvuică a acceptat provocarea lui Cătălin Măruța de a participa la celebra rubrică ”Spui tot sau îți ia gura foc?”, la emisiunea ”La Măruță”. Printre altele, vedeta a vorbit și despre bărbații celebri de la care a primit avansuri de-a lungul anilor și pe care i-a refuzat. “Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri. Sunt bărbați foarte mișto”, a afirmat ea.

Dana Săvuică a fost pusă să aleagă și un partener alături de care ar pleca pe o insulă, dintre Ion Țiriac, Horia Tecău și Dan Bittman. „Dan Bittman. Ce să mai faci cu Ion Țiriac și banii lui? De Horia Tecău nu mai zic. Cel puțin Dan Bittman îmi cântă, salvez planeta cu muzica lui”, a răspuns Dana Săvuică.


Ce a răspuns Dana Săvuică când a fost întrebată despre motivele divorțului

Dana Săvuică a format o familie, timp de 26 de ani, alături de Răzvan Stanciu, însă mariajul lor a ajuns la final în urmă cu ceva timp. Cei doi au împreună o fată. De ceva vreme, blonda are un nou partener. La aceeași emisiune, Dana Săvuică a recunoscut, în premieră, care au fost motivele pentru care a divorțat. Unul dintre ele ar fi fost chiar infidelitatea soțului ei.

“Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a spus Dana Săvuică.

De curând, Dana Săvuică a vorbit și despre o eventuală nouă căsnicie. ”Eu nu mai cred în căsnicie, pentru că mi s-a întâmplat să văd că, după atâţia ani de mariaj, ajungi inevitabil într-un punct mort. Şi asta poate şi pentru că societatea, problemele, grijile cotidiene (de genul rate la casă, la maşină, serviciul, lipsa serviciului) lucrează la a-ţi distruge căsnicia. Şi dacă nu ştii să găseşti soluţii care să contracareze aceste lovituri, drumurile se despart. La un moment dat, e ca şi cum ai trăi cu un străin în casă şi nu mai vezi nimic frumos la el, îi vezi doar defectele”, afirma vedeta.

citește și...