Anamaria Prodan neagă că ar divorța de Reghe! Ce declarație de dragoste i-a făcut: ‘E bărbatul ideal și cel mai bun soț’

18.06.2021, 09:40
Anamaria Prodan neagă că ar divorța de Reghe! Ce declarație de dragoste i-a făcut: 'E bărbatul ideal și cel mai bun soț'
Anamaria Prodan neagă că ar divorța de Reghe! Ce declarație de dragoste i-a făcut: 'e bărbatul ideal și cel mai bun soț'

Anamaria Prodan a rupt tăcerea după ce soțul său, Laurențiu Reghecampf, a confirmat că divorțul le bate la ușă. Antrenorul a aruncat bomba joi, 17 iunie, mărturisind că s-a despărțit de impresară. 

În urmă cu două săptămâni, cei doi sărbătoreau nunta de cristal, reînnoindu-și jurămintele în fața preotului.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Anamaria Prodan neagă că ar divorța de Reghe

La numai câteva ore de la aceste declarații, Anamaria Prodan a luat atitudine și a declarat că nu se pune problema unei separări între ei și că soțul ei. Mai mult de atât, ea a mărturisit că Reghe a glumit!

“Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Între timp, antrenorul și-a schimbat declarațiile privind divorțul și nu a vrut să mai comenteze pe seama acestui subiect.

”Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, s-a limitat să spună Laurențiu Reghecampf, pentru Playsport.ro.

citește și...