Ce avere are Emma Răducanu. Conturile campioanei US Open se vor rotunji cu 18 milioane de dolari

22.03.2022, 19:25

Emma Raducanu a devenit, acum două zile, imaginea gigantului auto Porsche. Campioana US Open, Emma Răducanu, continuă să fie atrasă de marile mărci după victoria ei de Grand Slam. Conturile sportivei se vor rotunji cu 18 milioane de dolari în următorii ani.

Tânăra de 19 ani a zâmbit când a fost fotografiată într-un Porsche alb 911 GT3 de 150.000 de lire sterline, după ce a devenit ambasadoarea Porche,

Vedeta va conduce o masina Porche, o marca pe care a iubit-o încă din copilărie.

Emma Raducanu este noul ambasador al brandului Porsche

„Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911. Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche.

Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor”, a scris câștigătoarea de la US Open, pe contul său de Instagram.

Jucătoarea britanică a semnat cu Evian, British Airways, Dior și Vodafone, iar de puțină vreme a început să conducă o mașină Porsche, după ce a devenit imaginea acestui brand.

Ce avere are sportiva

Emma Răducanu a câștigat din tenis 3.021.929 de dolari americani.  Peste două milioane de dolari, i-au intrat în cont după succesul de anul trecut de la US Open.

Vedeta primeste bani din drepturile de imagine și contracte de sponsorizare, iar averea ei a ajuns la 5,4 milioane de dolari.

Emma Răducanu ar putea să strângă peste 100 de milioane de dolari

Potrivit CNN, tânăra sportivă ar putea să devină prima femeie ce ajunge la titlul de miliardar din sport, datorită parcursului excepțional

„Cred că Emma va câștiga peste 100 de milioane de dolari (în următorul an). O să eclipseze pe toată lumea.”, a transmis președintele Intertalent Group, Jonathan Shalit.
 Jonathan Shalit a adăugat că sportiva ar putea să se bucure de mai multe contracte cu diferite brand-uri de produse cosmetice, bijuterii, haine sau îngrijirea pielii, astfel că o să câștige mulți bani de pe urma lor.

„Oamenii care nu aveau niciun interes pentru tenis sunt total captivați de ea.

Dacă Emma câștigă Wimbledon anul viitor și [poate] devine campioană în continuare în următorii 5 sau 10 ani, ea va deveni prima stea sportivă feminină de miliarde de dolari din lume.”, a mai zis acesta.

citește și...