Anastasia Soare, regina sprâncenelor: ”Dau sfaturi vedetelor online”

12.05.2020, 15:48
Anastasia Soare, regina sprâncenelor: ”Dau sfaturi vedetelor online”
Anastasia Soare, regina sprâncenelor: ”Dau sfaturi vedetelor online”

Anastasia Soare, supranumită regina sprâncenelor și una dintre cele mai bogate românce din Statele Unite, a vorbit despre schimbările din viața sa odată cu pandemia de coronavirus.

Întrebată cum este atmosfera în Beverly Hills în această perioadă, Anastasia Soare, pe mâna căreia s-au lăsat numeroase vedete de la Hollywood, a explicat:

”E gol! Mă mai duc câteodată la market și străzile sunt goale. Este un sentiment foarte ciudat. Eu lucrez în Beverly Hills de 30 de ani și este foarte ciudat să mergi pe Rodeo Drive, unde e o furnicăraie în timpul zilei, și acum nu este nimeni. Numai la farmacie și la market atât se duce lumea… Dau sfaturi vedetelor online, le dau tutorial pe video. Toată lumea este acasă”, a declarat Anastasia Soare într-un interviu pentru emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

”E pentru prima dată când am un business și nu se face nicio vânzare”

Anastasia Soare a vorbit și despre cum îi afectează afacerea această pandemie.

”Da, bineînțeles (n.r. este afectată). Este pentru prima dată când am un business și nu se face nicio vânzare. Vom vedea cum va fi după ce se va deschide. Sunt convinsă că va fi treptat, dar încetul cu încetul va trebui să supraviețuim”, a mai spus cea supranumită regina sprâncenelor.

Anastasia Soare a pensat gratuit doi ani de zile

Anastasia Soare mărturisea într-un interviu că, la începuturi, a pensat gratis timp de doi ani de zile.  Vedeta a explicat că clientele sale nu considerau pensarea sprâncenelor ca fiind un serviciu pentru care să dea bani.

„La început, doi ani de zile am pensat gratuit. Epilam și făceam alte tratamente cosmetice, așa îmi câștigam banii și pensam gratuit fiindcă clientele nu considerau sprâncenele ca un serviciu pentru care să plătească și atunci era important pentru mine să le fac să înțeleagă cât de importante sunt sprâncenele”, spunea regina sprâncenelor.

citește și...