Ce au observat fanii la Andreea Bălan. ”Ți-ai dat jos până și verigheta”. Răspunsul vedetei a venit instant!

28.02.2020, 11:39
Ce au observat fanii la Andreea Bălan. ”Ți-ai dat jos până și verigheta”. Răspunsul vedetei a venit instant!
Andreea Bălan: ”Degeaba vrei faimă, bani și succes, dacă nu ai sănătate”

Cântărața Andreea Bălan a postat o fotografie pe contul său de Instagram, iar internauții au observat un detaliu extrem de importaant: vedeta a renunțat la verighetă.

“Oamenii care un un scop precis, ambiție și viziune, nu au timp de dramă. Ei investesc energia în creativitate și se concentreaza pe trăirea unei vieți pozitive”, a scris Andreea Bălan în mediul online. mesajul este însoțit de o fotografie în care vedeta, care este foarte tristă, pozează cu mâinile la vedere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

People with purpose, goals and vision, have no time for drama. They invest their energy in creativity and focus on living a positive life. #quotes #life

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe


Internauții au fost extrem de vigilenți și au observat că artista nu mai poartă verigheta, un semn clar că între ei și soțul ei, actorul George Burcea, lucrurile merg din ce în ce mai prost.

”Ți-ai dat jos până și verigheta. Multă putere, totul depinde de voi, de tine, voi știți mai bine”, i-a scris o admiratoare pe Instagram.

Pe Facebook, un internaut i-a transmis Andreei Bălan:

”De asta de o săptămână postezi numai dramă, că nu mai înțelege nimeni nimic? Dacă ai ceva de spus, zi public, dacă nu vrei să declari nimic, nu înțeleg rostul postărilor astora”.

Răspunsul Andreei Bălan a venit imediat:

”Nu e dramă, e un shooting fashion pe care l-am făcut în ianuarie și postez life quotes deoarece nu datorez nimănui declarații care pot afecta copiii mei în viitor. Nu ne tragem de șireturi ca să îți scriu cum e viața mea privată. Mi se pare lipsa de bun simț să îmi tot cereți asta. În presă oricum scrie adevărul, eu nu am nimic de declarat”.

citește și...