Decizia pe care a luat-o Andreea Bălan în relația sa cu George Burcea. ”Se teme”

27.02.2020, 09:13
Decizia pe care a luat-o Andreea Bălan în relația sa cu George Burcea. ”Se teme”
Decizia pe care a luat-o Andreea Bălan în relația sa cu George Burcea. ”Se teme”

Se pare că nu mai este nicio cale de împăcare între cântăreața Andreea Bălan și soțul ei, actorul george Burcea. Cei doi se află în pragul divorțului.

Andreea Bălan și George Burcea nu mai locuiesc împreună de câteva săptămâni. Actorul merge la locuința soției sale doar în weekend, pentru a-și vedea cele două fetițe pe care le are cu artista.

”George Burcea mai merge doar în weekend-uri acasă la Andreea și stă puțin cu fetele. Apoi pleacă unde locuiește acum, nu vorbește cu Andreea decât strictul necesar”, a declarat o sursă pentru wowbiz.ro.

Conform aceleiași surse, Andreea Bălan ar vrea să depună cererea de divorț în câteva luni. Nu a oface acum pe motiv că George Burcea este într-o situație extrem de delicată în prezent, după ce a fost prins drogat la volan.

”Doar o minune le mai poate salva mariajul. Andreea nu vrea să depună acum cererea de divorț, dar doar pentru că George este într-o situație extrem de delicată, cu drogurile, cu agitația lui…

Dar, în câteva luni, probabil o va face și va încerca să fie discretă, nu de altceva, dar Andreea chiar fuge de scandaluri, se teme să nu îi afecteze ceea ce i-a mai rămas: cariera”, a mai afirmat sursa respectivă.

”Andreea și-ar dori să aibă motive să îl ierte, să nu divorțeze de George. Visul ei încă din copilărie era să aibă o familie, o familie frumoasă. Dar, cum el nu dă semne că s-ar îndrepta, ba chiar dimpotrivă, Andreea va face sigur pasul pe care îl urăște, ca idee, adică divorțul”, a adăugat aceasta.

citește și...