Ce au fost întrebați Andra și Cătălin Măruță de fiul lor. ”Eram toți trei roșii la față”

24.03.2021, 14:53
Ce au fost întrebați Andra și Cătălin Măruță de fiul lor. ”Eram toți trei roșii la față”
Ce au fost întrebați Andra și Cătălin Măruță de fiul lor. ”Eram toți trei roșii la față”

Andra și Cătălin Măruță au dezvăluit cum i-a pus în dificultate fiul lor, David.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Andra și Cătălin Măruță au povestit, în cadrul unui podcast realizat de Mihai Petre, cum i-a pus în dificultate fiul lor în momentul în care i-a întrebat despre prezervative.

”La Târgu Jiu mergeam cu David la un moment dat în mașină și îmi spune: ”Tati, eu când merg la cumpărături cu mami, am văzut la casă, lângă pachetele de gumă, niște pachete pătrate pe care scrie *****. Ce sunt alea?”. Mi-am zis: ”Copilul meu are 9 ani, să-i spun de prezervative?” (…) Într-o săptămână m-am dus și am cumpărat o cutie de prezervative și, cu Andra, i-am explicat lui David ce sunt. Eram toți trei roșii la față. Noi pentru că nu știam cum să-i explicăm, el era… I-am spus: ”Uite David, uite ce înseamnă, la ce ajută. Trebuie să știi lucrurile astea””, a spus Cătălin Măruță, conform revistei Viva.

Andra și Cătălin Măruță, detalii despre viața celor doi copii ai lor

Andra și Cătălin Măruță au vorbit despre cei doi copii ai lor într-un interviu pe care l-au acordat pentru revista Viva.

”Răsfățul suprem pentru amândoi la vârsta asta este timpul petrecut în fața ecranelor, dar și dulciurile. Pe amândouă le primesc cu porția, chiar dacă insistă că vor mai mult și mai mult”, a mărturisit Andra.

Întrebat de care dintre părinți sunt mai atașați David și Eva, Cătălin Măruță a explicat: ”Amândoi sunt foarte atașați de noi, cred că au perioade în care parcă se aliază mai mult cu unul dintre noi. Totuși, deși se topește în brațele mele – numai tații pot înțelege cum e relația tată-fiică –, Eva e mai degrabă fata mamei. David este la vârsta la care poate face cu mine multe lucruri și cred că îi face mai multă plăcere să fim noi doi, ca băieții”.

citește și...