Ce au făcut soții Lis imediat după ce au ieșit din izolare. ”Am fost și eu pentru prima dată”

24.06.2020, 12:14
Ce au făcut soții Lis imediat după ce au ieșit din izolare. ”Am fost și eu pentru prima dată”
Ce au făcut soții Lis imediat după ce au ieșit din izolare. ”Am fost și eu pentru prima dată”

Oana Lis a explicat c e au făcut ea și soțul său, Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, după ieșirea din izolare la domiciliu.

La postul de televiziune Antena Stars, Oana Lis a dezvăluit că primul lucru pe care l-a făcut partenerul său de viață după încheierea izolării la domiciliu a fost să maergă la o sală de jocuri, știut fiind faptul că fostul primar al Capitalei este mare împătimit de sloturi (păcănele).

„Am fost și eu pentru prima dată la păcănele, cum zicea lumea, acolo se formează și un grup de prieteni cu care ne era dor să ne vedem. Sunt noi reguli, cu mască, să te dezinfectezi, dar siguranța este cea mai importantă, dar în același timp nu putem trăi într-o cutie, într-un beci”, a povesti Oana Lis, conform spynews.ro.

Iese des cu prietenele la terasă

Partenera de viață a lui Viorel Lis a mărturisit că de când s-au relaxat măsurile impuse de pandemia de coronavirus iese foarte des cu prietenele ei la terasă.

„Mă duc la terase cu prietene aproape zilnic, ies și singură, vreau să zic. A venit și Viorel o dată cu mine la un restaurant, la o terasă, dar lui nu îi place să iasă, mie îmi place foarte mult”, a mai spus Oana Lis.

Cu ce probleme s-au confruntat soții Lis în izolare

Despre perioada de izolare la domiciliu, Oana Lis a declarat că a fost una dificilă pentru ea și soțul ei, mai ales că, la început, nu se găseau medicamentele de care avea nevoie Viorel Lis.

„Sunt foarte fericită că am trecut cu bine de această perioadă, sincer dacă mai vorbesc mult despre asta îmi dau lacrimile. A fost foarte, foarte greu. La început nu se găseau pastilele pentru Viorel, el are diabet și alte boli, teama de a nu lua boala, să stai numai în casă”, a încheiat Oana Lis.

citește și...