Ce au descoperit medicii legiști la autopsia lui Kobe Bryant!

04.02.2020, 13:25
Ce au descoperit medicii legiști la autopsia lui Kobe Bryant!
Ce au descoperit medicii legiști la autopsia lui Kobe Bryant! Foto: Profimedia

Kobe Bryant a murit fulgerător la vârsta de 41 de ani, în urma unui accident de elicopter, pe 26 ianuarie, în Calabasas, Statele Unite ale Americii.

Din primele concluzii ale anchetei, vinovat se face pilotul elicopterului care a coborât la o înălţime prea mică, de 250 m, pierzând contactul cu controlorii de trafic. Aeronava s-a ciocnit violent de unul dintre dealurile din zonă.

Celebrul sportiv se afla alături de una dintre cele patru fiice ale sale, Gianna, în aparatul de zbor. Kobe Bryant s-a retras în 2016 şi a câştigat cu Lakers cinci titluri în NBA.

Ce au descoperit medicii legiști la autopsia lui Kobe Bryant!

La nici o săptămână de la moartea lui, medicii legiști au terminat de efectuat autopsia baschetbalistului, iar rămășițele lui Kobe Bryant și ale fetei sale au fost returnate familiei.

Raportul medico-legal arată că toate victimele accidentului tragic au decedat din cauza loviturilor foarte puternice. După ce Kobe Bryant a decedat, compania Island Express Helicopters, de unde aparținea elicopterul, a transmis un mesaj tulburător cu privire la incident.

‘Unul dintre elicopterele noastre, N72EX, Sikorsky S76, a fost implicat într-un accident, duminică, 26 ianuarie, în zona Calabasas din LA. Suntem profund întristați de această tragedie. Prioritatea noastră este să oferim asistență familiilor pasagerilor și pilotului. Sperăm că veți respecta confidențialitatea lor în acest moment extrem de dificil’, a fost declaraţia companiei.

citește și...